הגרסה הבריאה לחטיפי פצפוצי אורז שכולם אוהבים

אותו חטיף טעים פשוט להכנה בגרסה בריאה! פצפוצי אורז קראנצ'יים עם שוקולד מריר, שיבולת שועל, תמרים, קינמון ועוד דברים טובים. נשנוש בריא לאמצע היום או ליד הקפה
  • תמרה אהרוני ועומר מילר
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. שוברים את השוקולד המריר לקוביות ושמים בקערה ללא חמאה.
  2. . מניחים על סיר קטן עם מים רותחים. חשוב: אסור שהמים בסיר יגעו בתחתית הקערה עם השוקולד! מבשלים ומערבבים עד שהשוקולד נמס.
  3. בנפרד ממוססים את התמרים בקצת מים בתוך סיר עד שהם הופכים להיות ממש מחית. אם רוצים לזרז את תהליך ההתמוססות, ניתן להשתמש בבלנדר מוט.
  4. שמים את פצפוצי האורז בקערה גדולה ומוסיפים את שיבולת השועל, מחית התמרים, השוקולד המריר, בננות מיובשות, צימוקים, קוקוס וקינמון.
  5. יוצקים על הכל את תערובת השוקולד ומערבבים היטב
  6. מרפדים תבנית מלפנית בנייר אפייה- סנו (גם בדפנות!), מעבירים לתבנית את תערובת פצפוצי האורז, משטחים, מכסים בנייר כסף- סנו ומעבירים למקרר לשעה.
  7. מוציאים את התערובת מהמקרר-beko מחלצים מהתבנית וחותכים לאצבעות בגודל של 3X10.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 12 מנות
קלוריות 174.5 קק״ל 2093.9 קק״ל
פחמימות 27.9 גרם 334.6 גרם
שומן 6.0 גרם 71.9 גרם
נתרן 5.4 מ״ג 65.1 מ״ג
חלבון 2.0 גרם 23.8 גרם
סיבים תזונתיים 4.4 גרם 52.9 גרם
שומן רווי 4.3 גרם 51.7 גרם
כולסטרול 0.3 מ״ג 3.0 מ״ג
סידן 27.4 מ״ג 329.3 מ״ג
ברזל 1.5 מ״ג 18.4 מ״ג
אשלגן 376.3 מ״ג 4515.8 מ״ג
אבץ 0.7 מ״ג 8.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody