החטיף החדש לקיץ – שוקופאי מדפי אורז
שוקופאי מדפי אורז? ברור! שוקופאי הוא אולי אחד החטיפים והקינוחים האהובים בישראל, ועכשיו קבלו אותו בגרסה קלילה להכנה וטעימה עם דפי אורז
שוקופאי מדפי אורז? ברור! שוקופאי הוא אולי אחד החטיפים והקינוחים האהובים בישראל, ועכשיו קבלו אותו בגרסה קלילה להכנה וטעימה עם דפי אורז
- רובי מיכאל
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 634.7 קק״ל 2538.7 קק״לפחמימות 31.9 גרם 127.5 גרםשומן 52.4 גרם 209.6 גרםנתרן 371.1 מ״ג 1484.3 מ״גחלבון 6.8 גרם 27.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 4.0 גרם 16.1 גרםכולסטרול 63.3 מ״ג 253.2 מ״גסידן 7.5 מ״ג 30.0 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.7 מ״גאשלגן 18.9 מ״ג 75.6 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.6 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות635
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 634.7 קק״ל 2538.7 קק״לפחמימות 31.9 גרם 127.5 גרםשומן 52.4 גרם 209.6 גרםנתרן 371.1 מ״ג 1484.3 מ״גחלבון 6.8 גרם 27.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 4.0 גרם 16.1 גרםכולסטרול 63.3 מ״ג 253.2 מ״גסידן 7.5 מ״ג 30.0 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.7 מ״גאשלגן 18.9 מ״ג 75.6 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 635 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
8 יחידות דפי אורזמזרח מערב
-
1 כוס שמן קנולהלטיגון
-
4 כפות גדושות ממרח שוקולדמכל סוג שאוהבים
-
1 ביצה Mטרופה
-
1/2 חבילה פירורי פנקומזרח מערבלציפוי
אופן הכנה
- מחממים במחבת קטנה שמן בגובה 1 ס״מ על אש בינונית-נמוכה.
- מרטיבים 2 דפי אורז ומניחים על משטח רטוב אחד על השני.
- יוצקים כף גדושה של ממרח שוקולד וסוגרים לפי הדוגמה בסרטון לצורת שוקופאי.
- שמים בקערה אחת את הביצה ובקערה נוספת את פירורי הפנקו.
- מעבירים את השוקופאי לצלחת עם הביצה לטבילה ומיד מעבירים לצלחת עם הפנקו.
- מכניסים את השוקופאי לשמן עד לקבלת צבע זהוב והופכים בזהירות.
- לאחר שהפכנו מתחילים להשקות את השוקופאי בשמן בעזרת כף (כיפוי) עד לקבלת צבע שחום משני הצדדים.
- מוכן! נותנים צינון של דקה ובתאבון.
אופן הכנה
- מחממים במחבת קטנה שמן בגובה 1 ס״מ על אש בינונית-נמוכה.
- מרטיבים 2 דפי אורז ומניחים על משטח רטוב אחד על השני.
- יוצקים כף גדושה של ממרח שוקולד וסוגרים לפי הדוגמה בסרטון לצורת שוקופאי.
- שמים בקערה אחת את הביצה ובקערה נוספת את פירורי הפנקו.
- מעבירים את השוקופאי לצלחת עם הביצה לטבילה ומיד מעבירים לצלחת עם הפנקו.
- מכניסים את השוקופאי לשמן עד לקבלת צבע זהוב והופכים בזהירות.
- לאחר שהפכנו מתחילים להשקות את השוקופאי בשמן בעזרת כף (כיפוי) עד לקבלת צבע שחום משני הצדדים.
- מוכן! נותנים צינון של דקה ובתאבון.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן