הטיפ של דודה אורנה: איך לחסוך את זמני הבישול שלכם?
הטיפ של דודה אורנה - בצל מטוגן, מחולק למנות במקפיא. מאז שגילנו את הטיפ הזה החיים שלנו השתנו והתקצרו לנו כל זמני הבישול
הטיפ של דודה אורנה - בצל מטוגן, מחולק למנות במקפיא. מאז שגילנו את הטיפ הזה החיים שלנו השתנו והתקצרו לנו כל זמני הבישול
- גיל אטלן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1098.1 קק״ל 1098.1 קק״לפחמימות 8.6 גרם 8.6 גרםשומן 120.8 גרם 120.8 גרםנתרן 3110.7 מ״ג 3110.7 מ״גחלבון 1.4 גרם 1.4 גרםסיבים תזונתיים 3.4 גרם 3.4 גרםשומן רווי 17.0 גרם 17.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 156.6 מ״ג 156.6 מ״גברזל 10.9 מ״ג 10.9 מ״גאשלגן 162.9 מ״ג 162.9 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 0.6 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות1098
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1098.1 קק״ל 1098.1 קק״לפחמימות 8.6 גרם 8.6 גרםשומן 120.8 גרם 120.8 גרםנתרן 3110.7 מ״ג 3110.7 מ״גחלבון 1.4 גרם 1.4 גרםסיבים תזונתיים 3.4 גרם 3.4 גרםשומן רווי 17.0 גרם 17.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 156.6 מ״ג 156.6 מ״גברזל 10.9 מ״ג 10.9 מ״גאשלגן 162.9 מ״ג 162.9 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 0.6 מ״גסגור
כל תבשיל טוב מתחיל בטיגון בצל עד לחריכה עמוקה, הטיגון הזה לוקח חצי שעה, אבל בנינו, למי יש זמן? דאגנו לכם לטריק שהולך לקצר לכם משמעותית זמני בישול. אל תודו לנו, תודו לדודה אורנה שעושה את זה כבר שנים.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 1098 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 ק"ג בצלים סגוליםקלוף
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינוניקצוץ דק או 1 כף שבבי צ'ילי גרוס
-
2 כפות טימין יבש
-
1/2 כוס שמן זית
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוסאו לפי הטעם
-
1 כפית מלח דקאו לפי הטעם
אופן הכנה
- פורסים את כל הבצלים לטבעות דקות.
- במחבת רחבה, מוזגים את שמן הזית, מוסיפים את הטימין, הצ’ילי והפלפל השחור ומבשלים על אש בינונית לדקה שתיים.
- מוסיפים את כל הבצל, מעלים לאש גבוהה ומערבבים היטב בעזרת שתי כפות עץ.
- מנמיכים את האש ומעכשיו סבלנות: מטגנים על אש קטנה תוך כדי ערבוב כל כמה דקות, עד שהבצל נהיה חום כהה; זה לוקח כ-30-40 דקות. הטריק הוא לוודא שהבצל לא נשרף, לעבוד על אש נמוכה ולערבב כל הזמן; אם צריך, להוסיף מדי פעם מעט שמן.
- מורידים מהאש, מצננים לגמרי ומעבירים את הבצל לשקיות זיפר S סנו סושי ושומרים במקפיא לשימוש עתידי.
אופן הכנה
- פורסים את כל הבצלים לטבעות דקות.
- במחבת רחבה, מוזגים את שמן הזית, מוסיפים את הטימין, הצ’ילי והפלפל השחור ומבשלים על אש בינונית לדקה שתיים.
- מוסיפים את כל הבצל, מעלים לאש גבוהה ומערבבים היטב בעזרת שתי כפות עץ.
- מנמיכים את האש ומעכשיו סבלנות: מטגנים על אש קטנה תוך כדי ערבוב כל כמה דקות, עד שהבצל נהיה חום כהה; זה לוקח כ-30-40 דקות. הטריק הוא לוודא שהבצל לא נשרף, לעבוד על אש נמוכה ולערבב כל הזמן; אם צריך, להוסיף מדי פעם מעט שמן.
- מורידים מהאש, מצננים לגמרי ומעבירים את הבצל לשקיות זיפר S סנו סושי ושומרים במקפיא לשימוש עתידי.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן