הטרנד שמשגע את המדינה: קראנץ’ קורנפלקס
קראנץ' קורנפלקס - גלידה בטעם החלב של הקורנפלקס, עם ציפוי של שוקולד לבן. מעכשיו גם אתם יכולים להכין את זה לבד בבית עם הנינג'ה קרימי. בתיאבון
קראנץ' קורנפלקס - גלידה בטעם החלב של הקורנפלקס, עם ציפוי של שוקולד לבן. מעכשיו גם אתם יכולים להכין את זה לבד בבית עם הנינג'ה קרימי. בתיאבון
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 731.4 קק״ל 2925.6 קק״לפחמימות 43.3 גרם 173.2 גרםשומן 61.2 גרם 245.0 גרםנתרן 64.0 מ״ג 255.9 מ״גחלבון 379.2 גרם 1516.9 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 4.1 גרםשומן רווי 36.0 גרם 144.1 גרםכולסטרול 150.4 מ״ג 601.5 מ״גסידן 156.5 מ״ג 626.1 מ״גברזל 4.2 מ״ג 16.6 מ״גאשלגן 227.1 מ״ג 908.5 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 2.3 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 20 דק׳כולל 24 שעות ו-25 דק׳
-
קלוריות731
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 731.4 קק״ל 2925.6 קק״לפחמימות 43.3 גרם 173.2 גרםשומן 61.2 גרם 245.0 גרםנתרן 64.0 מ״ג 255.9 מ״גחלבון 379.2 גרם 1516.9 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 4.1 גרםשומן רווי 36.0 גרם 144.1 גרםכולסטרול 150.4 מ״ג 601.5 מ״גסידן 156.5 מ״ג 626.1 מ״גברזל 4.2 מ״ג 16.6 מ״גאשלגן 227.1 מ״ג 908.5 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 2.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 24 שעות ו-25 דק׳ | קלוריות 731 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
גלידה
-
45 גרם קורנפלקסמצופה סוכר
-
500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
תוספות
-
75 גרם שוקולד לבןקצוץ דק
-
20 גרם קורנפלקסמיני
ציפוי
-
75 גרם שוקולד לבן
-
20 גרם קורנפלקסמיני
אופן הכנה
- בפינג׳ן או בקלחת מוזגים חצי מכמות השמנת (250 מ״ל) יחד עם הקורנפלקס ומביאים לרתיחה.
- במיכל הגלידה של נינג’ה מוזגים את מחצית השמנת שנותרה.
- מיד שמגיעים לרתיחה, מסננים לתוך המיכל עם השמנת הקרה, מערבבים היטב ומכניסים למקפיא למשך 24 שעות.
- לאחר ההקפאה טוחנים בנינג’ה קרימי ע״י תוכנית גלידה פעמיים ברציפות.
- פותחים את המיכל, יוצרים גומה בעזרת כף ושופכים פנייה את התוספת - שוקולד לבן קצוץ דק וקורנפלקס.
- מחזירים למכונת הגלידה ומפעילים על תוכנית התוספות.
- מחזירים למקפיא את המיכל למשך 15 דקות.
- במקביל ממיסים שוקולד לבן בפולסים במיקרוגל או על באן מארי.
- מגישים בכוס גלידה או בגביע את מספר הכדורים הרצוי, מפזרים מעט קורנפלקס, ושופכים בעזרת לקקן את השוקולד החם על הגלידה, נסו למזוג שכבה דקה.
אופן הכנה
- בפינג׳ן או בקלחת מוזגים חצי מכמות השמנת (250 מ״ל) יחד עם הקורנפלקס ומביאים לרתיחה.
- במיכל הגלידה של נינג’ה מוזגים את מחצית השמנת שנותרה.
- מיד שמגיעים לרתיחה, מסננים לתוך המיכל עם השמנת הקרה, מערבבים היטב ומכניסים למקפיא למשך 24 שעות.
- לאחר ההקפאה טוחנים בנינג’ה קרימי ע״י תוכנית גלידה פעמיים ברציפות.
- פותחים את המיכל, יוצרים גומה בעזרת כף ושופכים פנייה את התוספת - שוקולד לבן קצוץ דק וקורנפלקס.
- מחזירים למכונת הגלידה ומפעילים על תוכנית התוספות.
- מחזירים למקפיא את המיכל למשך 15 דקות.
- במקביל ממיסים שוקולד לבן בפולסים במיקרוגל או על באן מארי.
- מגישים בכוס גלידה או בגביע את מספר הכדורים הרצוי, מפזרים מעט קורנפלקס, ושופכים בעזרת לקקן את השוקולד החם על הגלידה, נסו למזוג שכבה דקה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן