-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 39.2 קק״ל 785.0 קק״לפחמימות 4.1 גרם 81.4 גרםסוכר 3.5 גרם 70.5 גרםשומן 0.6 גרם 11.3 גרםנתרן 151.9 מ״ג 3037.4 מ״גחלבון 3.3 גרם 66.6 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 13.7 גרםשומן רווי 0.1 גרם 2.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 6.3 מ״ג 125.5 מ״גברזל 0.2 מ״ג 4.1 מ״גאשלגן 67.8 מ״ג 1356.3 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.4 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
קלוריות39
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 39.2 קק״ל 785.0 קק״לפחמימות 4.1 גרם 81.4 גרםסוכר 3.5 גרם 70.5 גרםשומן 0.6 גרם 11.3 גרםנתרן 151.9 מ״ג 3037.4 מ״גחלבון 3.3 גרם 66.6 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 13.7 גרםשומן רווי 0.1 גרם 2.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 6.3 מ״ג 125.5 מ״גברזל 0.2 מ״ג 4.1 מ״גאשלגן 67.8 מ״ג 1356.3 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 39 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
רוטב
-
1/2 כוס רוטב טריאקי קנוראו טריאקי מופחת סוכר ונתרן קנור
-
2 כפות רוטב סויה קלאסי קנור
-
1 כף שמן סויה
שיפודים
-
200 גרם חזה עוף שלם1 חזה עוף פרפר, חתוך לקוביות בגודל 2*2 ס"מ
-
1/2 קופסת שימורים אננסחתוכים לקוביות
-
1 פלפל אדום גדולחתוך לקוביות
-
1 פלפל ירוק גדולחתוך לקוביות
-
1 בצל סגול גדולחתוך לשמיניות
-
1 כפית שמן קנולה
-
קורט מלח דקלפי הטעם
-
קורט פלפל שחור טחוןלפי הטעם
אופן הכנה
- משרים קיסמי עץ ארוכים בקערה עם מים למשך 30 דקות.
- מערבבים בקערה את מרכיבי הרוטב, הסויה והטריאקי. יוצקים בערך חצי מהכמות על קוביות העוף (שומרים את יתר הרוטב בצד), מערבבים ומעבירים למשך 15 דקות למקרר.
- מחממים תנור לחום של 220 מעלות. מרפדים תבנית עמוקה בנייר כסף.
- מרכיבים את השיפודים: נועצים על שיפודי העץ את קוביות העוף והירקות באיזה סדר שרוצים. מברישים ברוטב ששמרנו בצד ומסדרים בתבנית.
- צולים את השיפודים במשך 10 דקות, הופכים לצד השני וממשיכים לצלות במשך 5-6 דקות נוספות.
- מוציאים מהתנור ומגישים מיד עם שאריות הרוטב בצד.
אופן הכנה
- משרים קיסמי עץ ארוכים בקערה עם מים למשך 30 דקות.
- מערבבים בקערה את מרכיבי הרוטב, הסויה והטריאקי. יוצקים בערך חצי מהכמות על קוביות העוף (שומרים את יתר הרוטב בצד), מערבבים ומעבירים למשך 15 דקות למקרר.
- מחממים תנור לחום של 220 מעלות. מרפדים תבנית עמוקה בנייר כסף.
- מרכיבים את השיפודים: נועצים על שיפודי העץ את קוביות העוף והירקות באיזה סדר שרוצים. מברישים ברוטב ששמרנו בצד ומסדרים בתבנית.
- צולים את השיפודים במשך 10 דקות, הופכים לצד השני וממשיכים לצלות במשך 5-6 דקות נוספות.
- מוציאים מהתנור ומגישים מיד עם שאריות הרוטב בצד.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
בדיוק אתמול קניתי בשוק ההרצל רוטב טריאקי של קנור ורוטב סויה של קנור.נתתם לי רעיון נפלא
כיף לקרוא, ריקי, נשמח לדעת איך יצא!