הפסטה היוונית שלי – להיט טיקטוק!

פסטה עם עגבניות ופטה - המתכון שכבש את הטיקטוק בימים האחרונים! פסטה מושלמת עם רוטב סמיך ומשגע של עגבניות שרי וגבינת פטה שנמסות אל תוך עצמן בתנור
פסטה עם עגבניות ופטה - המתכון שכבש את הטיקטוק בימים האחרונים! פסטה מושלמת עם רוטב סמיך ומשגע של עגבניות שרי וגבינת פטה שנמסות אל תוך עצמן בתנור
  • שיר פורטמן
שמרו
כשר
57 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    1426
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1425.7 קק״ל 5702.7 קק״ל
    פחמימות 1351.9 גרם 5407.6 גרם
    שומן 1357.7 גרם 5430.6 גרם
    נתרן 1743.8 מ״ג 6975.2 מ״ג
    חלבון 1350.4 גרם 5401.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1350.1 גרם 5400.3 גרם
    שומן רווי 1351.1 גרם 5404.2 גרם
    כולסטרול 1350.0 מ״ג 5400.0 מ״ג
    סידן 1354.7 מ״ג 5418.9 מ״ג
    ברזל 1350.1 מ״ג 5400.6 מ״ג
    אשלגן 1356.1 מ״ג 5424.3 מ״ג
    אבץ 1350.0 מ״ג 5400.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    1426
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1425.7 קק״ל 5702.7 קק״ל
    פחמימות 1351.9 גרם 5407.6 גרם
    שומן 1357.7 גרם 5430.6 גרם
    נתרן 1743.8 מ״ג 6975.2 מ״ג
    חלבון 1350.4 גרם 5401.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1350.1 גרם 5400.3 גרם
    שומן רווי 1351.1 גרם 5404.2 גרם
    כולסטרול 1350.0 מ״ג 5400.0 מ״ג
    סידן 1354.7 מ״ג 5418.9 מ״ג
    ברזל 1350.1 מ״ג 5400.6 מ״ג
    אשלגן 1356.1 מ״ג 5424.3 מ״ג
    אבץ 1350.0 מ״ג 5400.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פסטה
שיר פורטמן
X

57 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פסטה

רוטב עגבניות ופטה


אופן הכנה

  1. מרתיחים סיר עם מים חמים ומעט מלח. כאשר המים רותחים מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהפסטה מוכנה.
  2. במקביל, בתבנית חסינת אש, מניחים את עגבניות השרי ומזלפים מעל את שמן הזית.
  3. מוסיפים את המלח, הפלפל השחור, הצ’ילי הגרוס ואת השום הכתוש ומערבבים היטב.
  4. מניחים באמצע את קוביית גבינת הפטה.
  5. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך 20-25 דקות, עד אשר העגבניות מתרככות לגמרי.
  6. מוציאים מהתנור ומועכים בעזרת מזלג את הגבינה והעגבניות לכדי רוטב סמיך ואחיד.
  7. מוסיפים את הפסטה ומערבבים כך שהרוטב יעטוף אותה במלואו.
  8. מפזרים עלי בזיליקום ומתעלפים!

 

 


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הפסטה היוונית שלי – להיט טיקטוק!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (15)

Avatar

    Avatar
    מיכאלה קטורזה

    הכנתי לפי המתכון של שיר ויצא מעלף וטעים!!!

    Avatar
    נועם

    האם ניתן להשתמש בגבינה אחרת?אם כן באיזו ומה הכמות

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, אפשר להשתמש ב200 גרם גבינה בולגרית.

      Avatar
      חסוי

      אני עושה את זה עם חמד ויותר מושלם

      Avatar
      מערכת Foody

      נשמע מעולה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות