הפסטה היוונית שלי – להיט טיקטוק!

פסטה עם עגבניות ופטה - המתכון שכבש את הטיקטוק בימים האחרונים! פסטה מושלמת עם רוטב סמיך ומשגע של עגבניות שרי וגבינת פטה שנמסות אל תוך עצמן בתנור
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

פסטה

רוטב עגבניות ופטה

אופן הכנה

  1. מרתיחים סיר עם מים חמים ומעט מלח. כאשר המים רותחים מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהפסטה מוכנה.
  2. במקביל, בתבנית חסינת אש, מניחים את עגבניות השרי ומזלפים מעל את שמן הזית.
  3. מוסיפים את המלח, הפלפל השחור, הצ’ילי הגרוס ואת השום הכתוש ומערבבים היטב.
  4. מניחים באמצע את קוביית גבינת הפטה.
  5. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך 20-25 דקות, עד אשר העגבניות מתרככות לגמרי.
  6. מוציאים מהתנור ומועכים בעזרת מזלג את הגבינה והעגבניות לכדי רוטב סמיך ואחיד.
  7. מוסיפים את הפסטה ומערבבים כך שהרוטב יעטוף אותה במלואו.
  8. מפזרים עלי בזיליקום ומתעלפים!
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 1425.3 קק״ל 5701.4 קק״ל
פחמימות 1351.9 גרם 5407.4 גרם
שומן 1357.7 גרם 5430.6 גרם
נתרן 1743.8 מ״ג 6975.1 מ״ג
חלבון 1350.4 גרם 5401.6 גרם
סיבים תזונתיים 1350.1 גרם 5400.4 גרם
שומן רווי 1351.1 גרם 5404.2 גרם
כולסטרול 1350.0 מ״ג 5400.0 מ״ג
סידן 1359.1 מ״ג 5436.3 מ״ג
ברזל 1350.2 מ״ג 5400.6 מ״ג
אשלגן 1368.5 מ״ג 5474.1 מ״ג
אבץ 1350.1 מ״ג 5400.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (10)

Avatar

הצג עוד