הפתעה! אורז הפתעות עם פרגיות, כבדים, לבבות ועשבי תיבול

ארוחה שלמה בסיר אחד שכל ביס הוא הפתעה! קבלו מתכון לאורז ובורגול עם פרגיות, כבדי עוף, לבבות והמון טעמים מעולים!
ארוחה שלמה בסיר אחד שכל ביס הוא הפתעה! קבלו מתכון לאורז ובורגול עם פרגיות, כבדי עוף, לבבות והמון טעמים מעולים!
  • גיל אטלן
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 35 דק׳
    כולל 3 שעות ו-35 דק׳
  • קלוריות
    1237
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1236.7 קק״ל 4946.6 קק״ל
    פחמימות 161.2 גרם 644.9 גרם
    שומן 40.5 גרם 161.9 גרם
    נתרן 628.9 מ״ג 2515.5 מ״ג
    חלבון 59.0 גרם 236.2 גרם
    סיבים תזונתיים 17.3 גרם 69.0 גרם
    שומן רווי 6.1 גרם 24.6 גרם
    כולסטרול 240.5 מ״ג 962.0 מ״ג
    סידן 104.0 מ״ג 416.2 מ״ג
    ברזל 10.7 מ״ג 42.7 מ״ג
    אשלגן 994.5 מ״ג 3978.0 מ״ג
    אבץ 7.7 מ״ג 30.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 35 דק׳
    כולל 3 שעות ו-35 דק׳
  • קלוריות
    1237
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1236.7 קק״ל 4946.6 קק״ל
    פחמימות 161.2 גרם 644.9 גרם
    שומן 40.5 גרם 161.9 גרם
    נתרן 628.9 מ״ג 2515.5 מ״ג
    חלבון 59.0 גרם 236.2 גרם
    סיבים תזונתיים 17.3 גרם 69.0 גרם
    שומן רווי 6.1 גרם 24.6 גרם
    כולסטרול 240.5 מ״ג 962.0 מ״ג
    סידן 104.0 מ״ג 416.2 מ״ג
    ברזל 10.7 מ״ג 42.7 מ״ג
    אשלגן 994.5 מ״ג 3978.0 מ״ג
    אבץ 7.7 מ״ג 30.7 מ״ג
    סגור

מי לא אוהב הפתעות? החלטנו לפנק במתכון מושלם לאורז הפתעות שבכל ביס מגלים טעם ומרקם נוספים! מנה נהדרת של אורז מלא עם בורגול, פרגיות איכותיות, כבדי עוף ולבבות, בתיבול משגע ועשבי תיבול מעולים.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
גיל אטלן
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אורז הפתעות


אופן הכנה

  1. משרים את הבורגול בקערה עם מים במשך שעה ומסננים.
  2. מכינים את האורז המלא על פי הוראות היצרן ומקררים.
  3. חותכים את הפרגיות לקוביות גדולות ומתבלים את הפרגיות, כבדי העוף והלבבות במלח ופלפל.
  4. מחממים חלק משמן הזית במחבת רחבה או סוטאז’ ומטגנים בה את הפרגיות בנגלות קטנות ואחריהן את הכבדים והלבבות. מעבירים לצלחת.
  5. מוסיפים למחבת את שמן הזית הנותר ומטגנים בו את הבצל, השום, הצ’ילי, הג׳ינג׳ר והגזרים 2-3 דקות על להבה גבוהה.
  6. מוסיפים למחבת את האורז והבורגול ובעזרת שתי כפות עץ גדולות מערבבים היטב כ-2 דקות.

    אורז הפתעות1
    מוסיפים את האורז והבורוגל. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל, כלי הגשה ובישול: נעמן

  7. מוסיפים את כל חלקי העוף - כולל הנוזלים שהצטברו בתחתית הצלחת - וגם את הבזיליקום, רוטב הסויה ושמן השומשום ומקפיצים עוד דקה.

    אורז הפתעות2
    מערבבים את כל המרכיבים שבסיר. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל, כלי הגשה ובישול: נעמן

  8. טועמים ומתקנים טעם. מפזרים בצל ירוק ועלי כפיר ליים ומגישים עם פלחי ליים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הפתעה! אורז הפתעות עם פרגיות, כבדים, לבבות ועשבי תיבול

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    תמי סרוסי אנדרסון

    אפשר לשים אורז רגיל ולא מלא ?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות