עוגת לוטוס וגבינה אפויה של ליבילנד

תתכוננו להתאהב, כי כזאת עוגת לוטוס עוד לא טעמתם! עוגת גבינה ולוטוס אפויה מושלמת על בסיס עוגיות לוטוס וציפוי קצפת עם ממרח לוטוס מעל
תתכוננו להתאהב, כי כזאת עוגת לוטוס עוד לא טעמתם! עוגת גבינה ולוטוס אפויה מושלמת על בסיס עוגיות לוטוס וציפוי קצפת עם ממרח לוטוס מעל
  • ליבילנד
שמרו
כשר
16 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 35 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
    6682
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6682.4 קק״ל 6682.4 קק״ל
    פחמימות 658.5 גרם 658.5 גרם
    שומן 370.1 גרם 370.1 גרם
    נתרן 4107.6 מ״ג 4107.6 מ״ג
    חלבון 163.9 גרם 163.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 1.0 גרם
    שומן רווי 175.8 גרם 175.8 גרם
    כולסטרול 1867.8 מ״ג 1867.8 מ״ג
    סידן 1297.6 מ״ג 1297.6 מ״ג
    ברזל 5.9 מ״ג 5.9 מ״ג
    אשלגן 1969.0 מ״ג 1969.0 מ״ג
    אבץ 4.8 מ״ג 4.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 35 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
    6682
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6682.4 קק״ל 6682.4 קק״ל
    פחמימות 658.5 גרם 658.5 גרם
    שומן 370.1 גרם 370.1 גרם
    נתרן 4107.6 מ״ג 4107.6 מ״ג
    חלבון 163.9 גרם 163.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 1.0 גרם
    שומן רווי 175.8 גרם 175.8 גרם
    כולסטרול 1867.8 מ״ג 1867.8 מ״ג
    סידן 1297.6 מ״ג 1297.6 מ״ג
    ברזל 5.9 מ״ג 5.9 מ״ג
    אשלגן 1969.0 מ״ג 1969.0 מ״ג
    אבץ 4.8 מ״ג 4.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות גבינה
ליבילנד
X

16 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


בסיס

עוגת גבינה


אופן הכנה

  1. מכינים את בסיס העוגה: שמים את עוגיות הלוטוס במעבד מזון וטוחנים דק דק.
  2. מעבירים לקערה ומערבבים עם החמאה המומסת.
  3. משטחים בתבנית אפייה עגולה בקוטר 26 ס״מ.
  4. מחממים תנור לחום של 220 מעלות.
  5. מכינים את העוגה: בקערה גדולה מערבבים את החלמונים (שומרים בקערה יבשה את החלבונים), הגבינה הלבנה, השמנת החמוצה, האינסטנט פודינג וניל, הקורנפלור והסוכר (לא חובה). מערבבים היטב שלא יישארו גושים.
  6. במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים את החלבונים ששמרנו עם כוס סוכר לתערובת תפוחה ואוורירית (אם הופכים את הקערה היא עדיין נשארת יציבה).
  7. בעזרת מרית מאחדים את שתי התערובות בתנועות קיפול לבלילה אחת לבנה.
  8. שופכים את הבלילה מעל הבסיס של הלוטוס ואופים בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות.
  9. מנמיכים את חום התנור ל-160 מעלות וממשיכים לאפות במשך 40-50 דקות, עד שהעוגה יציבה ומעט רוטטת במרכז.
  10. שימו לב, לא לפתוח את התנור תוך כדי האפייה, כדי שהעוגה לא תצנח.
  11. מניחים לעוגה להתקרר היטב.
  12. מכינים את הציפוי: בקערה של מיקסר עם בלון הקצפה שמים את השמנת מתוקה, החלב, האינסטנט פודינג וניל וממרח הלוטוס.
  13. מקציפים לקצפת ומורחים על העוגה.
  14. אפשר לזלף מעל העוגה ממרח לוטוס בעזרת שקית זילוף או שקית סנדוויץ’ קטנה:
  15. ממלאים את השקית בממרח לוטוס. מניחים את השקית בתוך כוס עם מים רותחים, כדי שהממרח יתחמם ויהפוך לנוזלי ומזלפים.
  16. אפשר לפזר מעל מעל העוגה גם שברי עוגיות לוטוס.

    עוגת גבינה ולוטוס אפויה ללא המוצר
    אמאל’ה ואבאל’ה איזה עוגה חלומית! צילום: ליבילנד

 

 


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת לוטוס וגבינה אפויה של ליבילנד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    מאיה

    העוגה הייתה מלאה בקרעים כמו חתכים כאלה בתנור וכשיצאה באסה

      Avatar
      מערכת Foody

      ממליצים להנמיך את התנור ל150 מעלות

    Avatar
    דבורה

    האם אפשר לשים 500 גרם גבינה במקום 850 גרם ?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי דבורה, לא, מדובר בכמעט מחצית מהכמות, אם את מורידה מכמות הגבינה, צריך להוריד מהכמות היחסית של שאר המצרכים ולהחליף תבנית

    Avatar
    אלונה עובד

    עשיתי לשבת את העוגה, עוגה מושלמת וטעימה מאוד!

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אלונה, כיף לשמוע ותודה ששיתפת אותנו

קטגוריות

אביזרים

טכניקות