סנו רקע

חצ’פורי ביתי בנינג’ה גריל

איך אנחנו אוהבים חצ'פורי! מי דמיין שאפשר להכין את השלמות הזאת בנינג'ה בכזאת מהירות? תהנו ממתכון טעים של בצק עם גבינה וביצה כי תכלס, לא צריך יותר מזה כלום
איך אנחנו אוהבים חצ'פורי! מי דמיין שאפשר להכין את השלמות הזאת בנינג'ה בכזאת מהירות? תהנו ממתכון טעים של בצק עם גבינה וביצה כי תכלס, לא צריך יותר מזה כלום
  • עדי מרום
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    772
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 771.9 קק״ל 3859.5 קק״ל
    פחמימות 78.9 גרם 394.5 גרם
    שומן 33.0 גרם 165.0 גרם
    נתרן 1995.7 מ״ג 9978.3 מ״ג
    חלבון 39.7 גרם 198.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 2.0 גרם
    שומן רווי 13.4 גרם 67.1 גרם
    כולסטרול 196.3 מ״ג 981.5 מ״ג
    סידן 372.0 מ״ג 1860.1 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 4.0 מ״ג
    אשלגן 175.7 מ״ג 878.6 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 9.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    772
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 771.9 קק״ל 3859.5 קק״ל
    פחמימות 78.9 גרם 394.5 גרם
    שומן 33.0 גרם 165.0 גרם
    נתרן 1995.7 מ״ג 9978.3 מ״ג
    חלבון 39.7 גרם 198.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 2.0 גרם
    שומן רווי 13.4 גרם 67.1 גרם
    כולסטרול 196.3 מ״ג 981.5 מ״ג
    סידן 372.0 מ״ג 1860.1 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 4.0 מ״ג
    אשלגן 175.7 מ״ג 878.6 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 9.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
עדי מרום
X

9 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מילוי

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: בקערת מיקסר עם וו לישה מניחים לפי הסדר מים, שמרים, סוכר, קמח, שמן זית ומלח ומפעילים על מהירות נמוכה כ3 דקות.
  2. מעלים את עוצמת המיקסר וממשיכים ללוש כ7 דקות נוספות עד קבלת בצק חלק ואחיד.
  3. משמנים מעט את הבצק, מכסים ומתפיחים עד הכפלת הנפח כשעה.
  4. מכינים את המילוי: בקערה מערבבים יחד גבינת מוצרלה ובולגרית, מניחים במקרר עד שימוש.
  5. לאחר התפחת הבצק מחלקים אותו ל5 חלקים בגודל שווה, כל חתיכת בצק מקמחים ומניחים על השיש מכוסה כ15 דקות.
  6. בעזרת מערוך מרדדים כל חתיכת בצק לפיתה גדולה בצורת אליפסה בעובי של סנטימטר-סנטימטר וחצי.
  7. מניחים ממלית הגבינות במרכז, מגלגלים את צידי הבצק מעט למרכז לצורת חצ’פורי ומהדקים בקצוות.
  8. מברישים את קצוות הבצק בשמן זית.
  9. מחממים את הנינג’ה גריל ל160 מעלות, מניחים נייר אפייה לתבנית נינג’ה גריל ומכניסים את החצ’פורי לאפייה של כ12-14 דקות או עד השחמה מלאה.
  10. יוצרים גומה במרכז החצ׳פורי ומניחים חלמון, סוגרים את הנינג’ה ל40 שניות נוספות וזהו! בתיאבון!

**אזהרות! יש להימנע ממגע של הנייר עם גופי החימום כדי למנוע סכנת התלקחות. אין להפעיל את המכשיר לחימום ראשוני עם הנייר בפנים וללא מזון עליו.

חצ'פורי ביתי בנינג'ה גריל
חצ’פורי ביתי בנינג’ה גריל. צילום: עדי מרום

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      “אפייה”

קטגוריות

אביזרים

טכניקות