חצ’פורי ביתי בנינג’ה גריל
איך אנחנו אוהבים חצ'פורי! מי דמיין שאפשר להכין את השלמות הזאת בנינג'ה בכזאת מהירות? תהנו ממתכון טעים של בצק עם גבינה וביצה כי תכלס, לא צריך יותר מזה כלום
איך אנחנו אוהבים חצ'פורי! מי דמיין שאפשר להכין את השלמות הזאת בנינג'ה בכזאת מהירות? תהנו ממתכון טעים של בצק עם גבינה וביצה כי תכלס, לא צריך יותר מזה כלום
- עדי מרום
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 771.9 קק״ל 3859.5 קק״לפחמימות 78.9 גרם 394.5 גרםשומן 33.0 גרם 165.0 גרםנתרן 1995.7 מ״ג 9978.3 מ״גחלבון 39.7 גרם 198.7 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 2.0 גרםשומן רווי 13.4 גרם 67.1 גרםכולסטרול 196.3 מ״ג 981.5 מ״גסידן 372.0 מ״ג 1860.1 מ״גברזל 0.8 מ״ג 4.0 מ״גאשלגן 175.7 מ״ג 878.6 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 9.3 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה ו-5 דק׳
-
קלוריות772
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 771.9 קק״ל 3859.5 קק״לפחמימות 78.9 גרם 394.5 גרםשומן 33.0 גרם 165.0 גרםנתרן 1995.7 מ״ג 9978.3 מ״גחלבון 39.7 גרם 198.7 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 2.0 גרםשומן רווי 13.4 גרם 67.1 גרםכולסטרול 196.3 מ״ג 981.5 מ״גסידן 372.0 מ״ג 1860.1 מ״גברזל 0.8 מ״ג 4.0 מ״גאשלגן 175.7 מ״ג 878.6 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 9.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה ו-5 דק׳ | קלוריות 772 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: בקערת מיקסר עם וו לישה מניחים לפי הסדר מים, שמרים, סוכר, קמח, שמן זית ומלח ומפעילים על מהירות נמוכה כ3 דקות.
- מעלים את עוצמת המיקסר וממשיכים ללוש כ7 דקות נוספות עד קבלת בצק חלק ואחיד.
- משמנים מעט את הבצק, מכסים ומתפיחים עד הכפלת הנפח כשעה.
- מכינים את המילוי: בקערה מערבבים יחד גבינת מוצרלה ובולגרית, מניחים במקרר עד שימוש.
- לאחר התפחת הבצק מחלקים אותו ל5 חלקים בגודל שווה, כל חתיכת בצק מקמחים ומניחים על השיש מכוסה כ15 דקות.
- בעזרת מערוך מרדדים כל חתיכת בצק לפיתה גדולה בצורת אליפסה בעובי של סנטימטר-סנטימטר וחצי.
- מניחים ממלית הגבינות במרכז, מגלגלים את צידי הבצק מעט למרכז לצורת חצ’פורי ומהדקים בקצוות.
- מברישים את קצוות הבצק בשמן זית.
- מחממים את הנינג’ה גריל ל160 מעלות, מניחים נייר אפייה לתבנית נינג’ה גריל ומכניסים את החצ’פורי לאפייה של כ12-14 דקות או עד השחמה מלאה.
- יוצרים גומה במרכז החצ׳פורי ומניחים חלמון, סוגרים את הנינג’ה ל40 שניות נוספות וזהו! בתיאבון!
**אזהרות! יש להימנע ממגע של הנייר עם גופי החימום כדי למנוע סכנת התלקחות. אין להפעיל את המכשיר לחימום ראשוני עם הנייר בפנים וללא מזון עליו.
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: בקערת מיקסר עם וו לישה מניחים לפי הסדר מים, שמרים, סוכר, קמח, שמן זית ומלח ומפעילים על מהירות נמוכה כ3 דקות.
- מעלים את עוצמת המיקסר וממשיכים ללוש כ7 דקות נוספות עד קבלת בצק חלק ואחיד.
- משמנים מעט את הבצק, מכסים ומתפיחים עד הכפלת הנפח כשעה.
- מכינים את המילוי: בקערה מערבבים יחד גבינת מוצרלה ובולגרית, מניחים במקרר עד שימוש.
- לאחר התפחת הבצק מחלקים אותו ל5 חלקים בגודל שווה, כל חתיכת בצק מקמחים ומניחים על השיש מכוסה כ15 דקות.
- בעזרת מערוך מרדדים כל חתיכת בצק לפיתה גדולה בצורת אליפסה בעובי של סנטימטר-סנטימטר וחצי.
- מניחים ממלית הגבינות במרכז, מגלגלים את צידי הבצק מעט למרכז לצורת חצ’פורי ומהדקים בקצוות.
- מברישים את קצוות הבצק בשמן זית.
- מחממים את הנינג’ה גריל ל160 מעלות, מניחים נייר אפייה לתבנית נינג’ה גריל ומכניסים את החצ’פורי לאפייה של כ12-14 דקות או עד השחמה מלאה.
- יוצרים גומה במרכז החצ׳פורי ומניחים חלמון, סוגרים את הנינג’ה ל40 שניות נוספות וזהו! בתיאבון!
**אזהרות! יש להימנע ממגע של הנייר עם גופי החימום כדי למנוע סכנת התלקחות. אין להפעיל את המכשיר לחימום ראשוני עם הנייר בפנים וללא מזון עליו.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
תכנית אפיה בנינג’ה גריל?
“אפייה”