-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 590.4 קק״ל 2361.6 קק״לפחמימות 44.8 גרם 179.0 גרםשומן 44.8 גרם 179.3 גרםנתרן 1.7 מ״ג 7.0 מ״גחלבון 5.5 גרם 22.0 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 8.0 גרםשומן רווי 28.9 גרם 115.4 גרםכולסטרול 75.0 מ״ג 300.0 מ״גסידן 56.6 מ״ג 226.3 מ״גברזל 0.9 מ״ג 3.5 מ״גאשלגן 94.0 מ״ג 376.2 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 1.7 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל שעתיים ו-10 דק׳
-
קלוריות590
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 590.4 קק״ל 2361.6 קק״לפחמימות 44.8 גרם 179.0 גרםשומן 44.8 גרם 179.3 גרםנתרן 1.7 מ״ג 7.0 מ״גחלבון 5.5 גרם 22.0 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 8.0 גרםשומן רווי 28.9 גרם 115.4 גרםכולסטרול 75.0 מ״ג 300.0 מ״גסידן 56.6 מ״ג 226.3 מ״גברזל 0.9 מ״ג 3.5 מ״גאשלגן 94.0 מ״ג 376.2 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 1.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-10 דק׳ | קלוריות 590 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
200 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
250 גרם גבינת מסקרפונה
-
1 כפית תמצית וניל
-
3/4כוס או 150 גרם סוכר לבן
-
1 חבילה בישקוטי
-
1 1/4 כוסות מים
-
1 מנה אספרסו
-
3 כפות אבקת קקאו
אופן הכנה
- במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת, הגבינה, תמצית הווניל והסוכר לקרם יציב.
- טובלים את הבישקוטי באספרזו המעורבב עם המים ומרפדים את התחתית של כל כוס קינוח בשברי בישקוטי ספוגים.
- יוצקים 1/3 מתערובת הקרם על הבישקוטי ומפזרים מעל שכבה של אבקת קקאו. חוזרים על הפעולה פעמיים באותו הסדר: הבישקוטי, הקרם והקקאו.
- מכסים את הכוסות בניילון נצמד ומקררים 2-3 שעות במקרר.
אופן הכנה
- במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת, הגבינה, תמצית הווניל והסוכר לקרם יציב.
- טובלים את הבישקוטי באספרזו המעורבב עם המים ומרפדים את התחתית של כל כוס קינוח בשברי בישקוטי ספוגים.
- יוצקים 1/3 מתערובת הקרם על הבישקוטי ומפזרים מעל שכבה של אבקת קקאו. חוזרים על הפעולה פעמיים באותו הסדר: הבישקוטי, הקרם והקקאו.
- מכסים את הכוסות בניילון נצמד ומקררים 2-3 שעות במקרר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (12)
טעים! פשוט הקינוח הכי טעים שהכנתי
ואו, הקינוח הכי טעים שהכנתי.
איזה כיף!
האספרסו צריך להיות אבקה או שהוא צריך להיות אחרי הכנה במכונה(נוזל)?
הי הדס, האספרסו צריך להיות מוכן ונוזלי לטבילה של הבישקוטי