טירמיסו בכוסות אישיות של תמרה אהרוני

תמרה אהרוני מכינה טירמיסו בכוסות אישיות שמתקתקים ב-10 דקות. קינוח קליל וטעים לאוהבי הקפה שאפשר להכין מראש
תמרה אהרוני מכינה טירמיסו בכוסות אישיות שמתקתקים ב-10 דקות. קינוח קליל וטעים לאוהבי הקפה שאפשר להכין מראש
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 1]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעתיים ו-10 דק׳
  • קלוריות
    711
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 710.5 קק״ל 2842.1 קק״ל
    פחמימות 75.8 גרם 303.1 גרם
    שומן 52.2 גרם 208.9 גרם
    נתרן 53.8 מ״ג 215.4 מ״ג
    חלבון 15.8 גרם 63.3 גרם
    סיבים תזונתיים 19.9 גרם 79.7 גרם
    שומן רווי 33.2 גרם 132.9 גרם
    כולסטרול 132.0 מ״ג 528.0 מ״ג
    סידן 158.2 מ״ג 632.8 מ״ג
    ברזל 8.9 מ״ג 35.8 מ״ג
    אשלגן 1013.8 מ״ג 4055.0 מ״ג
    אבץ 4.2 מ״ג 16.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעתיים ו-10 דק׳
  • קלוריות
    711
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 710.5 קק״ל 2842.1 קק״ל
    פחמימות 75.8 גרם 303.1 גרם
    שומן 52.2 גרם 208.9 גרם
    נתרן 53.8 מ״ג 215.4 מ״ג
    חלבון 15.8 גרם 63.3 גרם
    סיבים תזונתיים 19.9 גרם 79.7 גרם
    שומן רווי 33.2 גרם 132.9 גרם
    כולסטרול 132.0 מ״ג 528.0 מ״ג
    סידן 158.2 מ״ג 632.8 מ״ג
    ברזל 8.9 מ״ג 35.8 מ״ג
    אשלגן 1013.8 מ״ג 4055.0 מ״ג
    אבץ 4.2 מ״ג 16.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 1]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת, הגבינה, תמצית הווניל והסוכר לקרם יציב.
  2. טובלים את הבישקוטי בקפה ומרפדים את התחתית של כל כוס קינוח בשברי בישקוטי ספוגים.
  3. יוצקים 1/3 מתערובת הקרם על הבישקוטי ומפזרים מעל שכבה של אבקת קקאו. חוזרים על הפעולה פעמיים באותו הסדר: הבישקוטי, הקרם והקקאו.
  4. מכסים את הכוסות בניילון נצמד ומקררים 2-3 שעות במקרר.

    טירמיסו כוסות 6
    טירמיסו שלא חולקים עם אף אחד

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טירמיסו בכוסות אישיות של תמרה אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    Meital Van Buren

    יצא מושלם, בני הבית עפו על המתכון ואמרו שזה לוקח את הטירמיסו שאכלנו באיטליה. מתכון שלא יישכח.

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    Michal Magen

    האם צריך לערבב את האספרסו עם המים שבמתכון? ואז לטבול את הבישקוטים?

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות