טירמיסו בכוסות אישיות של תמרה אהרוני

תמרה אהרוני מכינה טירמיסו בכוסות אישיות שמתקתקים ב-10 דקות. קינוח קליל וטעים לאוהבי הקפה שאפשר להכין מראש
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים ו-10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת, הגבינה, תמצית הווניל והסוכר לקרם יציב.
  2. טובלים את הבישקוטי בקפה ומרפדים את התחתית של כל כוס בשברי בישקוטי ספוגים.
  3. יוצקים 1/3 מתערובת הקרם על הבישקוטי ומפזרים מעל שכבה של אבקת קקאו. חוזרים על הפעולה פעמיים באותו הסדר: הבישקוטי, הקרם והקקאו.
  4. מכסים את הכוסות בניילון נצמד ומקררים 2-3 שעות במקרר.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 695.3 קק״ל 2781.1 קק״ל
פחמימות 51.9 גרם 207.7 גרם
שומן 52.2 גרם 208.9 גרם
נתרן 53.8 מ״ג 215.2 מ״ג
חלבון 15.8 גרם 63.3 גרם
סיבים תזונתיים 19.9 גרם 79.7 גרם
שומן רווי 33.2 גרם 132.9 גרם
כולסטרול 132.0 מ״ג 528.0 מ״ג
סידן 158.1 מ״ג 632.6 מ״ג
ברזל 8.9 מ״ג 35.8 מ״ג
אשלגן 1013.7 מ״ג 4054.7 מ״ג
אבץ 4.2 מ״ג 16.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody