
-
זמן הכנה10 דקות
-
זמן כוללשעתיים ו-10 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים8
מצרכים
-
200 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
250 גרם גבינת מסקרפונה
-
1 כפית תמצית וניל
-
3/4
כוס או 150 גרם סוכר לבן
-
1 חבילה בישקוטי
-
1 1/4 כוסות מים
-
1 מנה אספרסו
-
3 כוסות אבקת קקאו
אופן הכנה
- במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת, הגבינה, תמצית הווניל והסוכר לקרם יציב.
- טובלים את הבישקוטי בקפה ומרפדים את התחתית של כל כוס בשברי בישקוטי ספוגים.
- יוצקים 1/3 מתערובת הקרם על הבישקוטי ומפזרים מעל שכבה של אבקת קקאו. חוזרים על הפעולה פעמיים באותו הסדר: הבישקוטי, הקרם והקקאו.
- מכסים את הכוסות בניילון נצמד ומקררים 2-3 שעות במקרר.
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
4
מנות
קלוריות
695.3
קק״ל
2781.1
קק״ל
פחמימות
51.9
גרם
207.7
גרם
שומן
52.2
גרם
208.9
גרם
נתרן
53.8
מ״ג
215.2
מ״ג
חלבון
15.8
גרם
63.3
גרם
סיבים תזונתיים
19.9
גרם
79.7
גרם
שומן רווי
33.2
גרם
132.9
גרם
כולסטרול
132.0
מ״ג
528.0
מ״ג
סידן
158.1
מ״ג
632.6
מ״ג
ברזל
8.9
מ״ג
35.8
מ״ג
אשלגן
1013.7
מ״ג
4054.7
מ״ג
אבץ
4.2
מ״ג
16.8
מ״ג
תגובות (0)