טירמיסו בכוסות אישיות של תמרה אהרוני

תמרה אהרוני מכינה טירמיסו בכוסות אישיות שמתקתקים ב-10 דקות. קינוח קליל וטעים לאוהבי הקפה שאפשר להכין מראש
תמרה אהרוני מכינה טירמיסו בכוסות אישיות שמתקתקים ב-10 דקות. קינוח קליל וטעים לאוהבי הקפה שאפשר להכין מראש
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
21 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעתיים ו-10 דק׳
  • קלוריות
    590
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 590.4 קק״ל 2361.6 קק״ל
    פחמימות 44.8 גרם 179.0 גרם
    שומן 44.8 גרם 179.3 גרם
    נתרן 1.7 מ״ג 7.0 מ״ג
    חלבון 5.5 גרם 22.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 8.0 גרם
    שומן רווי 28.9 גרם 115.4 גרם
    כולסטרול 75.0 מ״ג 300.0 מ״ג
    סידן 56.6 מ״ג 226.3 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 3.5 מ״ג
    אשלגן 94.0 מ״ג 376.2 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעתיים ו-10 דק׳
  • קלוריות
    590
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 590.4 קק״ל 2361.6 קק״ל
    פחמימות 44.8 גרם 179.0 גרם
    שומן 44.8 גרם 179.3 גרם
    נתרן 1.7 מ״ג 7.0 מ״ג
    חלבון 5.5 גרם 22.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 8.0 גרם
    שומן רווי 28.9 גרם 115.4 גרם
    כולסטרול 75.0 מ״ג 300.0 מ״ג
    סידן 56.6 מ״ג 226.3 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 3.5 מ״ג
    אשלגן 94.0 מ״ג 376.2 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
21 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת, הגבינה, תמצית הווניל והסוכר לקרם יציב.
  2. טובלים את הבישקוטי באספרזו המעורבב עם המים ומרפדים את התחתית של כל כוס קינוח בשברי בישקוטי ספוגים.
  3. יוצקים 1/3 מתערובת הקרם על הבישקוטי ומפזרים מעל שכבה של אבקת קקאו. חוזרים על הפעולה פעמיים באותו הסדר: הבישקוטי, הקרם והקקאו.
  4. מכסים את הכוסות בניילון נצמד ומקררים 2-3 שעות במקרר.

    טירמיסו כוסות 6
    טירמיסו שלא חולקים עם אף אחד

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טירמיסו בכוסות אישיות של תמרה אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    Meital Van Buren

    יצא מושלם, בני הבית עפו על המתכון ואמרו שזה לוקח את הטירמיסו שאכלנו באיטליה. מתכון שלא יישכח.

תגובות (9)

Avatar

    Avatar
    אנונימית

    האספרסו צריך להיות אבקה או שהוא צריך להיות אחרי הכנה במכונה(נוזל)?

      Avatar
      מערכת Foody

      הי הדס, האספרסו צריך להיות מוכן ונוזלי לטבילה של הבישקוטי

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות