-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 138.7 קק״ל 277.3 קק״לפחמימות 20.1 גרם 40.2 גרםסוכר 3.7 גרם 7.5 גרםשומן 7.8 גרם 15.5 גרםנתרן 2121.1 מ״ג 4242.1 מ״גחלבון 5.0 גרם 10.0 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 4.0 גרםשומן רווי 0.7 גרם 1.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 28.0 מ״ג 56.0 מ״גברזל 2.0 מ״ג 3.9 מ״גאשלגן 294.0 מ״ג 587.9 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 1.8 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 5 דק׳כולל 5 דק׳
-
קלוריות139
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 138.7 קק״ל 277.3 קק״לפחמימות 20.1 גרם 40.2 גרםסוכר 3.7 גרם 7.5 גרםשומן 7.8 גרם 15.5 גרםנתרן 2121.1 מ״ג 4242.1 מ״גחלבון 5.0 גרם 10.0 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 4.0 גרםשומן רווי 0.7 גרם 1.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 28.0 מ״ג 56.0 מ״גברזל 2.0 מ״ג 3.9 מ״גאשלגן 294.0 מ״ג 587.9 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 1.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 5 דק׳ | קלוריות 139 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 מלפפונים בינוניים
-
2 גבעולי בצל ירוקפרוס דק
-
1 חופן שומשום
-
3 כפות רוטב צ’ילי מתוקאו חריף
-
3 כפות רוטב סויה קלאסי קנור
-
1 כף חומץ אורז
-
1 כף רוטב דגים
-
1 קורט מונוסודיום גלוטמטלא חובה
אופן הכנה
- באמצעות מנדולינה פורסים את המלפפונים ישר לתוך הקופסה (עדיפות לקופסה עם מכסה כדי שניתן יהיה לערבב בקלות).
- מוסיפים את יתר המרכיבים. סוגרים את המכסה ומערבבים היטב עד שכל המלפפונים מכוסים ברוטב. בתיאבון.
אופן הכנה
- באמצעות מנדולינה פורסים את המלפפונים ישר לתוך הקופסה (עדיפות לקופסה עם מכסה כדי שניתן יהיה לערבב בקלות).
- מוסיפים את יתר המרכיבים. סוגרים את המכסה ומערבבים היטב עד שכל המלפפונים מכוסים ברוטב. בתיאבון.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
הבצל ירוק חובה ?
מומלץ