כרעי עוף בתנור בזיגוג תפוזי דם של אהרוני
ישראל אהרוני ממש לא רוצה שתעבדו קשה מדי במטבח, ולכן הוא מכין כרעי עוף בתנור בזיגוג תפוזי דם שמתקתקים ב-5 דקות, ויאללה לתנור! מנה נהדרת לאירוח או ליום חול
ישראל אהרוני ממש לא רוצה שתעבדו קשה מדי במטבח, ולכן הוא מכין כרעי עוף בתנור בזיגוג תפוזי דם שמתקתקים ב-5 דקות, ויאללה לתנור! מנה נהדרת לאירוח או ליום חול
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 406.5 קק״ל 1625.8 קק״לפחמימות 35.4 גרם 141.6 גרםשומן 8.7 גרם 34.8 גרםנתרן 234.8 מ״ג 939.1 מ״גחלבון 52.8 גרם 211.1 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 5.9 גרםשומן רווי 2.2 גרם 8.8 גרםכולסטרול 192.5 מ״ג 770.0 מ״גסידן 53.9 מ״ג 215.5 מ״גברזל 3.4 מ״ג 13.6 מ״גאשלגן 742.5 מ״ג 2970.1 מ״גאבץ 5.7 מ״ג 22.9 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 5 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות407
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 406.5 קק״ל 1625.8 קק״לפחמימות 35.4 גרם 141.6 גרםשומן 8.7 גרם 34.8 גרםנתרן 234.8 מ״ג 939.1 מ״גחלבון 52.8 גרם 211.1 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 5.9 גרםשומן רווי 2.2 גרם 8.8 גרםכולסטרול 192.5 מ״ג 770.0 מ״גסידן 53.9 מ״ג 215.5 מ״גברזל 3.4 מ״ג 13.6 מ״גאשלגן 742.5 מ״ג 2970.1 מ״גאבץ 5.7 מ״ג 22.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 407 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 כרעי עוף בינוניות
-
8 בצלי שאלוט קטנים
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
1 כוס מיץ תפוזי דם
-
4 כפות חומץ בלסמי
-
2 כפות סוכר חום
-
2 כפות קליפת תפוז
-
2 כפות טימין טרי
-
1/2 כפית שבבי צ’ילי יבש
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-190 מעלות ומרפדים את התבנית נייר אפייה.
- שוטפים את הכרעיים, מייבשים וחוצים לשוק וירך.
- קולפים וחוצים את בצלי השאלוט. מגררים את הג’ינג’ר על מיקרופליין.
- שמים את העוף ביחד עם כל הרכיבים בשקית זיפר סליידר ומערבבים היטב.
- מניחים את הכרעיים על גבי התבנית, יוצקים מעל את שאריות הרוטב וצולים בתנור החם כ-40 דקות, או עד שהעופות אפויים ומוכנים.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-190 מעלות ומרפדים את התבנית נייר אפייה.
- שוטפים את הכרעיים, מייבשים וחוצים לשוק וירך.
- קולפים וחוצים את בצלי השאלוט. מגררים את הג’ינג’ר על מיקרופליין.
- שמים את העוף ביחד עם כל הרכיבים בשקית זיפר סליידר ומערבבים היטב.
- מניחים את הכרעיים על גבי התבנית, יוצקים מעל את שאריות הרוטב וצולים בתנור החם כ-40 דקות, או עד שהעופות אפויים ומוכנים.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
נראה שיש במתכון באק צ’וי… ולא כתוב במתכוןון
התמונות באתר מגיעות לפעמים ממאגר תמונות ולא מציגות את מרכיבי המתכון
שלום. לדעתי מנוע החיפוש של האתר לא טוב. ניסיתי למצוא את המתכון הזה. הדרך היחידה היא אם יודעים בדיוק איך רשמתם אותו. אם רושמים עוף ולא כרעיים לא מגיעים למתכון. מצאתי בחיפוש רגיל בגוגל. מקווה שתוכלו לתקן
תודה ירון, נבדוק את הנושא