-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 289.6 קק״ל 2896.2 קק״לפחמימות 43.6 גרם 436.3 גרםשומן 4.7 גרם 47.2 גרםנתרן 429.0 מ״ג 4289.8 מ״גחלבון 13.7 גרם 136.6 גרםסיבים תזונתיים 6.8 גרם 68.1 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 99.1 מ״ג 991.1 מ״גברזל 1.4 מ״ג 13.5 מ״גאשלגן 208.3 מ״ג 2083.1 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 10.8 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 25 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות290
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 289.6 קק״ל 2896.2 קק״לפחמימות 43.6 גרם 436.3 גרםשומן 4.7 גרם 47.2 גרםנתרן 429.0 מ״ג 4289.8 מ״גחלבון 13.7 גרם 136.6 גרםסיבים תזונתיים 6.8 גרם 68.1 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 99.1 מ״ג 991.1 מ״גברזל 1.4 מ״ג 13.5 מ״גאשלגן 208.3 מ״ג 2083.1 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 10.8 מ״גסגור
אמא חני כנראה יודעת מה טוב! במתכון מטריף כזה של טאקו לא נתקלתם מזמן, בטח שלא אחד בטעמים אסייתיים מתקתקים ועסיסיים. פרגיות בגזרת החלבון, פלפל, גזר ועירית בגזרת הירקות, אבוקדו בגזרת השומן האיכותי וטורטיות אפויות מתפצחות בגזרת הפחמימות המנחמות.
מרכיבים 10 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 290 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
טורטיות
-
2 חבילות טורטייה קטנהמזרח מערב
-
1/2 יחידה פלפל צהובחתוך לרצועות
-
300 גרם סטייק פרגיתחתוך גס
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 יחידה גזרחתוך לרצועות
-
3 כפות רוטב חמוץ מתוקמזרח מערב
-
3 כפות רוטב טריאקימזרח מערב
-
חופן עיריתקצוצה דק
-
1/2 יחידה אבוקדוחתוך לקוביות
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 160 מעלות.
- באמצעות קורץ עוגיות בקוטר 14 ס”מ, קורצים עיגולים מ-10 טורטיות. מתיזים עליהן שמן ומעבירים לתבנית רשת, כאשר השוליים של כל טורטייה נכנסים בתוך הרשת, ליצירת צורה של קונכייה.
- מכניסים תבנית מגש רגילה לתנור ומעליה שמים את תבנית הרשת עם הטורטיות. מחממים במשך 15 דקות.
- מקפיצים במחבת את הפרגיות והפלפל הצהוב במשך 10 דקות על חום בינוני, תוך כדי ערבוב מידי כמה דקות ומוסיפים את המלח והפלפל השחור.
- כשהטורטיות מוכנות, ממלאים אותן בפרגיות עם הפלפלים ומוסיפים את שאר הרכיבים: הרוטב החמוץ מתוק, רוטב הטריאקי, האבוקדו והעירית הקצוצה.
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 160 מעלות.
- באמצעות קורץ עוגיות בקוטר 14 ס”מ, קורצים עיגולים מ-10 טורטיות. מתיזים עליהן שמן ומעבירים לתבנית רשת, כאשר השוליים של כל טורטייה נכנסים בתוך הרשת, ליצירת צורה של קונכייה.
- מכניסים תבנית מגש רגילה לתנור ומעליה שמים את תבנית הרשת עם הטורטיות. מחממים במשך 15 דקות.
- מקפיצים במחבת את הפרגיות והפלפל הצהוב במשך 10 דקות על חום בינוני, תוך כדי ערבוב מידי כמה דקות ומוסיפים את המלח והפלפל השחור.
- כשהטורטיות מוכנות, ממלאים אותן בפרגיות עם הפלפלים ומוסיפים את שאר הרכיבים: הרוטב החמוץ מתוק, רוטב הטריאקי, האבוקדו והעירית הקצוצה.
הכנתם את המתכון?
תגובות (4)
שלום ותודה על המתכון,נראה אליפות..אפשר לראות תמונה של תבנית הרשת?
היי טולי, מדובר ברשת שמגיעה ביחד עם התנור (כשקונים תנור מקבלים רשת + תבנית), כזו:
https://rizitec.co.il/wp-content/uploads/2018/07/%D7%A8%D7%A9%D7%AA-%D7%9C%D7%AA%D7%A0%D7%95%D7%A8.jpg
ממש בא לי
לכי על זה 🙂