לימונדה עם קרח-פטל

לימונדה עם קרח-פטל זה משקה קיצי מרענן תוצרת בית שמכינים בקלי קלות, ומגישים עם קוביות קרח אדומות חמצמצות בעלות טעם פטל עשיר
לימונדה עם קרח-פטל זה משקה קיצי מרענן תוצרת בית שמכינים בקלי קלות, ומגישים עם קוביות קרח אדומות חמצמצות בעלות טעם פטל עשיר
  • קרין גורן
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 6 שעות
  • קלוריות
    461
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 461.0 קק״ל 922.0 קק״ל
    פחמימות 120.6 גרם 241.2 גרם
    שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
    נתרן 3.2 מ״ג 6.4 מ״ג
    חלבון 0.0 גרם 0.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 1.0 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 25.8 מ״ג 51.6 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 0.6 מ״ג
    אשלגן 319.8 מ״ג 639.6 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 6 שעות
  • קלוריות
    461
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 461.0 קק״ל 922.0 קק״ל
    פחמימות 120.6 גרם 241.2 גרם
    שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
    נתרן 3.2 מ״ג 6.4 מ״ג
    חלבון 0.0 גרם 0.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 1.0 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 25.8 מ״ג 51.6 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 0.6 מ״ג
    אשלגן 319.8 מ״ג 639.6 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור

דרך צבעונית להתרענן: לימונדה עם קרח אדום (שבקיץ הופכת תוך דקות למשקה כתום-אדמדם…).  אפשר כמובן להשתמש בלימונדה מתרכיז, אבל טעים במיוחד להכין משקה מלימונים אמיתיים, סחוטים. מבוגרים (וילדים עם טעם מתוחכם) מוזמנים להחליף את מיץ הפטל במיץ חמוציות או רימונים איכותי- ולשדרג את התוצאה עוד יותר.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
משקאות
קרין גורן
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

לימונדה

קרח אדום


אופן הכנה

  1. מכינים את קוביות הקרח: מוזגים מיץ פטל לתבנית שקעים לקרח. מעבירים להתייצבות במקפיא ל-6 שעות לפחות, עד שקוביות הקרח מתקשות (לא נורא אם הן נשארות קצת דביקות).
  2. מכינים את הלימונדה: בקנקן מערבבים היטב מיץ לימון, סוכר ומים קרים, עד שהסוכר נמס. טועמים ומתקנים לפי הצורך.
  3. שומרים במקרר עד ההגשה.
  4. מגישים: מגישים לשולחן את קנקן הלימונדה וכוסות גבוהות ושקופות. מחלצים את קוביות הקרח האדומות ומוסיפים לקנקן או לכוסות.

הערות

  • אפשר להחליף את מיץ הרימונים במיץ פטל או אוכמניות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לימונדה עם קרח-פטל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות