ללקק את האצבעות: פסטה במילוי מוצרלה מטוגנת
ההתמכרות החדשה שלכם שמתאימה בדיוק לשבועות: פסטה במילוי גבינה נמתחת, מטוגנת עם פירורי לחם מתובלים. התכוננו ללקק את האצבעות!
ההתמכרות החדשה שלכם שמתאימה בדיוק לשבועות: פסטה במילוי גבינה נמתחת, מטוגנת עם פירורי לחם מתובלים. התכוננו ללקק את האצבעות!
- שיר פורטמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 510.3 קק״ל 2551.7 קק״לפחמימות 80.4 גרם 401.8 גרםשומן 36.4 גרם 182.2 גרםנתרן 733.0 מ״ג 3665.0 מ״גחלבון 47.5 גרם 237.4 גרםסיבים תזונתיים 25.7 גרם 128.4 גרםשומן רווי 30.0 גרם 150.2 גרםכולסטרול 57.0 מ״ג 284.8 מ״גסידן 372.8 מ״ג 1863.9 מ״גברזל 22.5 מ״ג 112.3 מ״גאשלגן 145.6 מ״ג 728.0 מ״גאבץ 23.4 מ״ג 117.0 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 20 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות510
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 510.3 קק״ל 2551.7 קק״לפחמימות 80.4 גרם 401.8 גרםשומן 36.4 גרם 182.2 גרםנתרן 733.0 מ״ג 3665.0 מ״גחלבון 47.5 גרם 237.4 גרםסיבים תזונתיים 25.7 גרם 128.4 גרםשומן רווי 30.0 גרם 150.2 גרםכולסטרול 57.0 מ״ג 284.8 מ״גסידן 372.8 מ״ג 1863.9 מ״גברזל 22.5 מ״ג 112.3 מ״גאשלגן 145.6 מ״ג 728.0 מ״גאבץ 23.4 מ״ג 117.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 510 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
500 גרם פסטה ריגטוני
-
300 גרם גבינת מוצרלה
-
1 חבילה פירורי לחם
-
1 ביצה
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
-
1 קורט שבבי צ’ילי יבש
אופן ההכנה
- מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן, כמעט עד הסוף.
- טורפים בקערה ביצה עם מלח ופלפל.
- בקערה נוספת שמים פירורי לחם עם מלח, פלפל ומעט שבבי צ’ילי.
- מחממים במחבת גדולה שמן לטיגון.
- חותכים את המוצרלה לחתיכות שמתאימות לגודל הפסטה ומכניסים לכל פסטה חתיכה של מוצרלה.
- טובלים את הפסטה הממולאת בביצה ולאחר מכן מעבירים לתערובת פירורי הלחם, מצפים מכל הצדדים ומעבירים מיד לטיגון.
- מזהיבים את הפסטה משני הצדדים ומוציאים לנייר סופג.
אופן ההכנה
- מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן, כמעט עד הסוף.
- טורפים בקערה ביצה עם מלח ופלפל.
- בקערה נוספת שמים פירורי לחם עם מלח, פלפל ומעט שבבי צ’ילי.
- מחממים במחבת גדולה שמן לטיגון.
- חותכים את המוצרלה לחתיכות שמתאימות לגודל הפסטה ומכניסים לכל פסטה חתיכה של מוצרלה.
- טובלים את הפסטה הממולאת בביצה ולאחר מכן מעבירים לתערובת פירורי הלחם, מצפים מכל הצדדים ומעבירים מיד לטיגון.
- מזהיבים את הפסטה משני הצדדים ומוציאים לנייר סופג.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן