מאפי בצק עלים עם ריקוטה ופטל

רוצים להפתיע את המשפחה עם מאפים מדהימים, ממש כמו בקונדיטוריה? שי-לי ליפא אופה מאפי בצק עלים עם ריקוטה ופטל שכולם אוהבים
רוצים להפתיע את המשפחה עם מאפים מדהימים, ממש כמו בקונדיטוריה? שי-לי ליפא אופה מאפי בצק עלים עם ריקוטה ופטל שכולם אוהבים
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    272
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 271.5 קק״ל 3801.7 קק״ל
    פחמימות 53.8 גרם 753.9 גרם
    שומן 7.7 גרם 107.5 גרם
    נתרן 256.1 מ״ג 3585.1 מ״ג
    חלבון 8.4 גרם 118.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 34.5 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 9.3 גרם
    כולסטרול 17.4 מ״ג 243.7 מ״ג
    סידן 113.9 מ״ג 1594.7 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 41.8 מ״ג
    אשלגן 82.0 מ״ג 1147.7 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 12.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    272
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 271.5 קק״ל 3801.7 קק״ל
    פחמימות 53.8 גרם 753.9 גרם
    שומן 7.7 גרם 107.5 גרם
    נתרן 256.1 מ״ג 3585.1 מ״ג
    חלבון 8.4 גרם 118.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 34.5 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 9.3 גרם
    כולסטרול 17.4 מ״ג 243.7 מ״ג
    סידן 113.9 מ״ג 1594.7 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 41.8 מ״ג
    אשלגן 82.0 מ״ג 1147.7 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 12.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

קישוט


אופן הכנה

  1. מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן. חותכים את הבצק ל-14 ריבועים שווים בגודלם.
  2. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.
  3. בעזרת סכין חורצים את מקל הווניל ומחלצים מתוכו את הגרגירים. מערבבים בקערה את חומרי המלית.
  4. מניחים ריבועי בצק עלים בתבניות. מניחים כף שטוחה של מלית במרכז כל ריבוע ועליה 1-2 פטל קפוא. מקפלים את קצוות הריבוע למרכז למעין חבילה.
  5. אופים בתנור החם 25-20 דקות עד שהמאפים זהובים ומוכנים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מאפי בצק עלים עם ריקוטה ופטל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות