מה לשים לך בבייגל? בייגל משני מרכיבים בלבד!

חולמים על בייגל חם עמוס גבינת שמנת? יש לנו מתכון בשבילכם של בייגל שמכינים משני מרכיבים בלבד: יוגורט וקמח. לא מאמינים? נסו את זה בבית!
חולמים על בייגל חם עמוס גבינת שמנת? יש לנו מתכון בשבילכם של בייגל שמכינים משני מרכיבים בלבד: יוגורט וקמח. לא מאמינים? נסו את זה בבית!
  • מלי זיידמן
שמרו
כשר
17 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    151
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 151.0 קק״ל 1208.2 קק״ל
    פחמימות 27.9 גרם 222.9 גרם
    שומן 1.8 גרם 14.0 גרם
    נתרן 421.3 מ״ג 3370.6 מ״ג
    חלבון 5.6 גרם 45.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 7.6 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 5.4 גרם
    כולסטרול 3.4 מ״ג 27.0 מ״ג
    סידן 65.3 מ״ג 522.0 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 37.5 מ״ג 299.6 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    151
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 151.0 קק״ל 1208.2 קק״ל
    פחמימות 27.9 גרם 222.9 גרם
    שומן 1.8 גרם 14.0 גרם
    נתרן 421.3 מ״ג 3370.6 מ״ג
    חלבון 5.6 גרם 45.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 7.6 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 5.4 גרם
    כולסטרול 3.4 מ״ג 27.0 מ״ג
    סידן 65.3 מ״ג 522.0 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 37.5 מ״ג 299.6 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור

בלי התפחות ובלי בוג’ארס, הנה מתכון לבייגל עמוס שומשום או פרג משני מרכיבים בלבד. מעט עבודה והתוצאה מספקת, טעימה וריחנית. אפשר גם להקפיא בקלי קלות ולהפשיר בתנור כשרוצים ארוחת בוקר מפנקת.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
לחמניות
מלי זיידמן
X

17 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פיזור


אופן הכנה

  1. בקערת מוט הבלנדר שמים את היוגורט והקמח ומפעילים את אופציית לישת הבצק למשך 5 דקות.
  2. הבצק יוצא קצת דביק וזה בסדר, הוא רק צריך להתאחד לכדור ואם זה לא קורה, מוסיפים 2 כפות קמח וממשיכים לעוד דקה.
  3. מעל משטח מקומח, מחלקים את הבצק ל-8 חלקים ומרדדים כל חלק לנחש באורך 15 ס”מ.
  4. מחברים בין קצוות הנחש לצורת עיגול ודואגים להדק בין הקצוות היטב.
  5. מכינים קערה עם מים שתכיל את הבייגל וקערה של הקישוט שבחרתם- שומשום, פרג או תערובת של שניהם יחד.
  6. טובלים צד אחד של הבייגל במים לרגע ואז בתערובת.
  7. מניחים על תבנית תנור עם נייר אפייה, כשהצד של השומשום כלפי מעלה.
  8. אופים בתנור בחום של 175 מעלות במשך 25 דקות.
  9. מעלים את הטמפרטורה לחום של 220 מעלות ואופים עוד 5 דקות.
  10. מוציאים מהתנור ומניחים לבייגל להצטנן כ-10 דקות לפני שחוצים אותו.

כל יום בשעה 23:00 בערוץ Foody - הפודי היהודי עם אורי לייזרוביץ וקרן משפחת רודרמן (צילום, בימוי ועריכה: אור סיט)

הפודי היהודי - אורי לייזרוביץ'
הפודי היהודי - אורי לייזרוביץ’. צילום: אור סיט

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מה לשים לך בבייגל? בייגל משני מרכיבים בלבד!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (13)

Avatar

    Avatar
    מאיה

    bאפשר להשתמש בקמח ללא גלוטן?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי מאיה, ניתן להשתמש בתערובת אפייה ללא גלוטן. ניתן למצוא בחנויות המתמחות

    Avatar
    אסתר טל

    אפשר להשתמש בקמח קוסמין?

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, מומלץ 1 כוס קמח לבן + 1 כוס קמח כוסמין או מלא.

    Avatar
    טוקיו ורדי

    האם אפשר יוגורט סויה ? בשביל לטבען את המתכון

      Avatar
      מערכת Foody

      בוודאי

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות