מהיר וטעים – סלמון צרוב ברוטב טריאקי עם פירה ואספרגוס

מהיר להכנה וטעים ברמות, סלמון צרוב עם רוטב טריאקי ומיונז עם פירה ואספרגוס, מנה מנצחת שאפשר להכין לארוחת ערב מהירה או ארוחת שישי מושקעת
מהיר להכנה וטעים ברמות, סלמון צרוב עם רוטב טריאקי ומיונז עם פירה ואספרגוס, מנה מנצחת שאפשר להכין לארוחת ערב מהירה או ארוחת שישי מושקעת
  • עדי מרום
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    1064
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1064.4 קק״ל 4257.5 קק״ל
    פחמימות 76.3 גרם 305.3 גרם
    סוכר 6.7 גרם 26.8 גרם
    שומן 54.0 גרם 215.9 גרם
    נתרן 1575.7 מ״ג 6302.9 מ״ג
    חלבון 60.1 גרם 240.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 1.6 גרם
    שומן רווי 7.9 גרם 31.7 גרם
    כולסטרול 2.6 מ״ג 10.3 מ״ג
    סידן 11.5 מ״ג 46.0 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 5.0 מ״ג
    אשלגן 95.4 מ״ג 381.5 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    1064
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1064.4 קק״ל 4257.5 קק״ל
    פחמימות 76.3 גרם 305.3 גרם
    סוכר 6.7 גרם 26.8 גרם
    שומן 54.0 גרם 215.9 גרם
    נתרן 1575.7 מ״ג 6302.9 מ״ג
    חלבון 60.1 גרם 240.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 1.6 גרם
    שומן רווי 7.9 גרם 31.7 גרם
    כולסטרול 2.6 מ״ג 10.3 מ״ג
    סידן 11.5 מ״ג 46.0 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 5.0 מ״ג
    אשלגן 95.4 מ״ג 381.5 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
עדי מרום
X

8 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלמון

רוטב

פירה

תוספת


אופן הכנה

  1. מכינים את הפירה: מרתיחים בסיר מים עם כף מלח, מכניסים את תפוחי האדמה ומבשלים עד ריכוך מלא. מסננים את מי הבישול.
  2. מועכים את תפוחי האדמה היטב, (מומלץ להעביר במסננת לקבלת פירה חלק)
  3. מוסיפים מלח לפי הטעם ושמן זית בהדרגה עד שמקבלים פירה קרמי.
  4. מכינים את הסלמון: צולים על מחבת עם שמן זית את הסלמון 5 דקות ואז סוגרים עם מכסה ל-2 דקות. פותחים והופכים לצד השני ושוב סוגרים עם מכסה ל-3 דקות, מוצאים ומניחים בצד.
  5. מערבבים יחד את המיונז והטריאקי לרוטב, באותה מחבת שמים את הרוטב, מוסיפים שומשום ומביאים לביעבוע. מוסיפים את הסלמון, מצפים אותו היטב ברוטב ומכבים את האש.
  6. צולים במחבת עם מעט שמן זית את האספרגוס מספר דקות עד חריכה.
  7. מרכיבים צלחת עם סלמון, פירה ואספרגוס, ובתיאבון!

    סלמון צרוב עם טריאקי
    סלמון צרוב עם טריאקי. צילום: עדי מרום


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות