-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 460.7 קק״ל 1842.9 קק״לפחמימות 39.5 גרם 158.0 גרםשומן 32.4 גרם 129.8 גרםנתרן 103.0 מ״ג 412.0 מ״גחלבון 3.7 גרם 14.7 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 3.6 גרםשומן רווי 19.1 גרם 76.3 גרםכולסטרול 86.1 מ״ג 344.3 מ״גסידן 61.5 מ״ג 245.9 מ״גברזל 0.6 מ״ג 2.5 מ״גאשלגן 138.4 מ״ג 553.7 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 1.6 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 5 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות461
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 460.7 קק״ל 1842.9 קק״לפחמימות 39.5 גרם 158.0 גרםשומן 32.4 גרם 129.8 גרםנתרן 103.0 מ״ג 412.0 מ״גחלבון 3.7 גרם 14.7 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 3.6 גרםשומן רווי 19.1 גרם 76.3 גרםכולסטרול 86.1 מ״ג 344.3 מ״גסידן 61.5 מ״ג 245.9 מ״גברזל 0.6 מ״ג 2.5 מ״גאשלגן 138.4 מ״ג 553.7 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 1.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 461 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
300 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
3 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
3 כפות דבש
-
100 גרם פתי בר וניל
-
1/2 כוס גרגירי רימון
אופן הכנה
- מקציפים שמנת מתוקה במיקסר עם אינסטנט פודינג ודבש עד שהקצפת במרקם יציב ואוורירי.
- מפוררים היטב את הפתי בר ומוסיפים לתוך 4 כוסות הגשה.
- שמים את קרם הדבש בתוך שקית זילוף ומזלפים מעל הפתי בר.
- שמים במקרר לפחות 20 דקות.
- לפני ההגשה שמים מעל עוד קצת דבש ומפזרים רימונים.
אופן הכנה
- מקציפים שמנת מתוקה במיקסר עם אינסטנט פודינג ודבש עד שהקצפת במרקם יציב ואוורירי.
- מפוררים היטב את הפתי בר ומוסיפים לתוך 4 כוסות הגשה.
- שמים את קרם הדבש בתוך שקית זילוף ומזלפים מעל הפתי בר.
- שמים במקרר לפחות 20 דקות.
- לפני ההגשה שמים מעל עוד קצת דבש ומפזרים רימונים.
בשיתוף עם בוש
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן