מלבי מוקצף משגע של שי-לי ליפא

מלבי מוקצף בכוסות אישיות עם שיטת הכנה מיוחדת ופשוטה שהופכת אותו למעדן מתוק ואוורירי, מתכון מושלם וחגיגי של שי-לי ליפא
מלבי מוקצף בכוסות אישיות עם שיטת הכנה מיוחדת ופשוטה שהופכת אותו למעדן מתוק ואוורירי, מתכון מושלם וחגיגי של שי-לי ליפא
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 6 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    503
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 503.0 קק״ל 3017.8 קק״ל
    פחמימות 52.7 גרם 316.4 גרם
    שומן 28.4 גרם 170.4 גרם
    נתרן 86.8 מ״ג 520.7 מ״ג
    חלבון 14.8 גרם 88.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 15.5 גרם
    שומן רווי 12.7 גרם 76.0 גרם
    כולסטרול 50.8 מ״ג 305.0 מ״ג
    סידן 196.4 מ״ג 1178.2 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 6.5 מ״ג
    אשלגן 456.4 מ״ג 2738.3 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 7.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 6 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    503
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 503.0 קק״ל 3017.8 קק״ל
    פחמימות 52.7 גרם 316.4 גרם
    שומן 28.4 גרם 170.4 גרם
    נתרן 86.8 מ״ג 520.7 מ״ג
    חלבון 14.8 גרם 88.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 15.5 גרם
    שומן רווי 12.7 גרם 76.0 גרם
    כולסטרול 50.8 מ״ג 305.0 מ״ג
    סידן 196.4 מ״ג 1178.2 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 6.5 מ״ג
    אשלגן 456.4 מ״ג 2738.3 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 7.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים בכוסות
שי-לי ליפא
X

6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מלבי


אופן הכנה

  1. חותכים את החמאה לקוביות. קוצצים את הפיסטוקים גס.
  2. מבשלים את החלב והסוכר בסיר בינוני תוך כדי בחישה עד שהסוכר נמס.
  3. ממיסים את החמאה בסיר קטן על להבה נמוכה. מוסיפים את קמח ומערבבים היטב עד לקבלת רביכה.
  4. מוסיפים את הרביכה לתערובת החלב ומביאים לרתיחה תוך כדי בחישה. ממשיכים לבשל כ-2 דקות תוך כדי בחישה עד שהתערובת מסמיכה ומבעבעת.
  5. מעבירים את התערובת למיקסר עם וו בלון, מוסיפים את מי הוורדים ומקציפים כ-10 דקות במהירות בינונית-גבוהה, עד שהתערובת מתקררת והופכת לאוורירית.
  6. יוצקים לכוסות, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-6 שעות לפחות.
  7. זורים את הקינמון, מפזרים את הפיסטוקים ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מלבי מוקצף משגע של שי-לי ליפא

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    nirit berman

    אשמח לדעת במה אפשר להחליף את הקמח כדי להתאים את המתכון לפסח

    Avatar
    דורון רכלבסקי

    אפשר להחליף את הקמח בקמח ללא גלוטן? איזה?

      Avatar
      NavaLee Rousso

      האם אפשר להחליף את הקמח הלבן בקמח שקדים או קורנפלור ?

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות