מרק שוקולד עם שקדי מרק וגלידה
קבלו מאיתנו המלצה של מתכון מרק מסוג אחר, כזה שכל ילד ישמח לאכול בלי שתבקשו פעמיים - מרק שוקולד עם שקדי מרק וגלידה. פשוט ללקק את הצלחת
קבלו מאיתנו המלצה של מתכון מרק מסוג אחר, כזה שכל ילד ישמח לאכול בלי שתבקשו פעמיים - מרק שוקולד עם שקדי מרק וגלידה. פשוט ללקק את הצלחת
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 719.3 קק״ל 4315.7 קק״לפחמימות 58.4 גרם 350.4 גרםשומן 47.7 גרם 286.3 גרםנתרן 58.6 מ״ג 351.4 מ״גחלבון 15.4 גרם 92.5 גרםסיבים תזונתיים 4.5 גרם 27.0 גרםשומן רווי 19.4 גרם 116.4 גרםכולסטרול 55.7 מ״ג 334.2 מ״גסידן 143.4 מ״ג 860.3 מ״גברזל 3.7 מ״ג 22.0 מ״גאשלגן 474.0 מ״ג 2844.0 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 11.7 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 25 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות719
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 719.3 קק״ל 4315.7 קק״לפחמימות 58.4 גרם 350.4 גרםשומן 47.7 גרם 286.3 גרםנתרן 58.6 מ״ג 351.4 מ״גחלבון 15.4 גרם 92.5 גרםסיבים תזונתיים 4.5 גרם 27.0 גרםשומן רווי 19.4 גרם 116.4 גרםכולסטרול 55.7 מ״ג 334.2 מ״גסידן 143.4 מ״ג 860.3 מ״גברזל 3.7 מ״ג 22.0 מ״גאשלגן 474.0 מ״ג 2844.0 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 11.7 מ״גסגור
ההורים שלי אומרים שהכי טוב לפתוח את הצום עם מרק ושקדי מרק. מעניין מה הם יגידו על המרק הזה – מנת הפנטזיה שלי שאני חולמת עליה כל יום הכיפורים: מרק שוקולד חם עם פצפוצי שקדים מתוקים וכדור גלידה.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 719 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
מרק שוקולד
-
2 כוסות חלב 3%
-
1 מיכל שמנת מתוקה 38%
-
2 כפיות תמצית וניל
-
1 כף גדושה אבקת קקאו
-
300 גרם שוקולד מריר
הגשה
אופן הכנה
- מכינים “שקדי מרק”: טורפים יחד חלבון ומים. מוסיפים סוכר וסוכר וניל. מערבבים פנימה שקדים פרוסים. משטחים את התערובת על תבנית משומנת בתרסיס שמן ומפזרים מעט שומשום מעל לקישוט. אופים בתנור שחומם ל-160 מעלות עד להשחמה. שוברים את הגושים שנוצרו ומניחים להתקרר. שומרים בכלי אטום.
- מכינים מרק שוקולד: בסיר מביאים לרתיחה חלב ושמנת. מוסיפים תמצית וניל וקקאו וטורפים היטב לקבלת שוקולטה חמה. מסירים מהאש ומערבבים פנימה את השוקולד.
- מרכיבים ומגישים: יוצקים לכלי הגשה, מקשטים בשקדי מרק, שמים מעל גם כדור גלידה ומגישים מיד.
אופן הכנה
- מכינים “שקדי מרק”: טורפים יחד חלבון ומים. מוסיפים סוכר וסוכר וניל. מערבבים פנימה שקדים פרוסים. משטחים את התערובת על תבנית משומנת בתרסיס שמן ומפזרים מעט שומשום מעל לקישוט. אופים בתנור שחומם ל-160 מעלות עד להשחמה. שוברים את הגושים שנוצרו ומניחים להתקרר. שומרים בכלי אטום.
- מכינים מרק שוקולד: בסיר מביאים לרתיחה חלב ושמנת. מוסיפים תמצית וניל וקקאו וטורפים היטב לקבלת שוקולטה חמה. מסירים מהאש ומערבבים פנימה את השוקולד.
- מרכיבים ומגישים: יוצקים לכלי הגשה, מקשטים בשקדי מרק, שמים מעל גם כדור גלידה ומגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן