-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 559.0 קק״ל 2236.0 קק״לפחמימות 87.3 גרם 349.1 גרםסוכר 3.0 גרם 12.1 גרםשומן 13.1 גרם 52.2 גרםנתרן 1321.5 מ״ג 5286.0 מ״גחלבון 24.8 גרם 99.2 גרםסיבים תזונתיים 22.3 גרם 89.3 גרםשומן רווי 1.0 גרם 4.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 178.3 מ״ג 713.2 מ״גברזל 9.0 מ״ג 35.9 מ״גאשלגן 1272.4 מ״ג 5089.5 מ״גאבץ 4.2 מ״ג 16.9 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-10 דק׳
-
קלוריות559
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 559.0 קק״ל 2236.0 קק״לפחמימות 87.3 גרם 349.1 גרםסוכר 3.0 גרם 12.1 גרםשומן 13.1 גרם 52.2 גרםנתרן 1321.5 מ״ג 5286.0 מ״גחלבון 24.8 גרם 99.2 גרםסיבים תזונתיים 22.3 גרם 89.3 גרםשומן רווי 1.0 גרם 4.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 178.3 מ״ג 713.2 מ״גברזל 9.0 מ״ג 35.9 מ״גאשלגן 1272.4 מ״ג 5089.5 מ״גאבץ 4.2 מ״ג 16.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-10 דק׳ | קלוריות 559 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
מרק תפוחי אדמה
-
2 בצלים בינונייםקצוצים
-
2 כפות שמן קנולה
-
5 שיני שוםקלופות ופרוסות
-
6 תפוחי אדמה לאפייה ובישול בינונייםמקולפים וחתוכים לקוביות
-
4 כפות אבקת מרק ירקותמעורבבות עם 2 ליטר מים רותחים
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 צרור פטרוזיליהקצוצה
-
3 כוסות גרגירי חומוס מבושליםמקופסת שימורים
אופן הכנה
- בסיר עמוק מטגנים את הבצל עם השמן עד להזהבה.
- מוסיפים לסיר את השום ואת קוביות תפוחי האדמה ומטגנים 2-3 דקות נוספות.
- לאחר שתפוחי האדמה נחרכו מוזגים לסיר את אבקת המרק המעורבבת במים ומבשלים במשך 40 דקות.
- מתבלים במלח, פלפל שחור ופטרוזיליה קצוצה ומכבים את האש.
- טוחנים את המרק למרקם אחיד בעזרת בלנדר מוט.
- מוסיפים את גרגירי החומוס למרק, מערבבים ומגישים, בתיאבון.
אופן הכנה
- בסיר עמוק מטגנים את הבצל עם השמן עד להזהבה.
- מוסיפים לסיר את השום ואת קוביות תפוחי האדמה ומטגנים 2-3 דקות נוספות.
- לאחר שתפוחי האדמה נחרכו מוזגים לסיר את אבקת המרק המעורבבת במים ומבשלים במשך 40 דקות.
- מתבלים במלח, פלפל שחור ופטרוזיליה קצוצה ומכבים את האש.
- טוחנים את המרק למרקם אחיד בעזרת בלנדר מוט.
- מוסיפים את גרגירי החומוס למרק, מערבבים ומגישים, בתיאבון.
הערות
- מומלץ להגיש את המרק עם פטרוזיליה קצוצה מעל וכמה טיפות מיץ מלימון.
הערות
- מומלץ להגיש את המרק עם פטרוזיליה קצוצה מעל וכמה טיפות מיץ מלימון.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
כמה מים מוסיפים? אני לא רוצה שיצא דליל/סמיך מידי. תודה מראש
2 ליטר מים (כתוב ברשימת המצרכים מתחת לאבקת המרק)