משולשי פילו גבינה מתוקים
מתכון מושלם שאפשר להכין מראש לפני שהאורחים מגיעים, משולשי פילו קראנצ'ים במילוי גבינה מתוקה עם פיסטוקים וסירופ סוכר - אהבה מהביס הראשון
מתכון מושלם שאפשר להכין מראש לפני שהאורחים מגיעים, משולשי פילו קראנצ'ים במילוי גבינה מתוקה עם פיסטוקים וסירופ סוכר - אהבה מהביס הראשון
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 247.6 קק״ל 4456.7 קק״לפחמימות 21.4 גרם 386.1 גרםשומן 16.9 גרם 304.1 גרםנתרן 85.4 מ״ג 1537.5 מ״גחלבון 2.3 גרם 41.8 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 8.8 גרםשומן רווי 8.3 גרם 148.7 גרםכולסטרול 12.3 מ״ג 221.0 מ״גסידן 9.1 מ״ג 163.3 מ״גברזל 0.2 מ״ג 4.0 מ״גאשלגן 37.4 מ״ג 672.6 מ״גאבץ 77.6 מ״ג 1397.2 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות248
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 247.6 קק״ל 4456.7 קק״לפחמימות 21.4 גרם 386.1 גרםשומן 16.9 גרם 304.1 גרםנתרן 85.4 מ״ג 1537.5 מ״גחלבון 2.3 גרם 41.8 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 8.8 גרםשומן רווי 8.3 גרם 148.7 גרםכולסטרול 12.3 מ״ג 221.0 מ״גסידן 9.1 מ״ג 163.3 מ״גברזל 0.2 מ״ג 4.0 מ״גאשלגן 37.4 מ״ג 672.6 מ״גאבץ 77.6 מ״ג 1397.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 248 | כמות מנות 18 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
12 עלי בצק פילומופשרים
-
100 גרם חמאהמומסת
-
2 גביעי שמנת חמוצה יטבתה 15%
-
1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
הגשה
-
1 חופן פיסטוקים קלופים קלוייםקצוצים
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 200 מעלות. במצב טורבו 4D - מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- פורשים עלה פילו על משטח העבודה ומברישים בחמאה מומסת. מניחים עליו דף נוסף, מברישים גם אותו ומכסים בדף שלישי, מברישים ומסיימים ברביעי. שומרים את יתר הדפים כשהם מכוסים במגבת.
- חותכים את ערימת הדפים המוברשים ל־ 6 ריבועים שווים. מניחים מהמלית (או מזלפים ממנה) באמצע כל ריבוע, ומקפלים למשולש. מניחים בתבנית ומברישים בחמאה. באותו אופן מכינים עוד שני מחזורים של 6 מאפים.
- עכשיו אפשר לעצור בהכנה ולשמור את הסיגרים במקרר או במקפיא, מכוסים בניילון.
- סמוך להגשה: אופים 20 דקות, עד להזהבה יפה
- בינתיים מכינים סירופ ממים וסוכר. מתבלים בלימון.
- טובלים בסירופ בסמוך להגשה, מפזרים פיסטוקים גרוסים ומגישים חם.
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 200 מעלות. במצב טורבו 4D - מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- פורשים עלה פילו על משטח העבודה ומברישים בחמאה מומסת. מניחים עליו דף נוסף, מברישים גם אותו ומכסים בדף שלישי, מברישים ומסיימים ברביעי. שומרים את יתר הדפים כשהם מכוסים במגבת.
- חותכים את ערימת הדפים המוברשים ל־ 6 ריבועים שווים. מניחים מהמלית (או מזלפים ממנה) באמצע כל ריבוע, ומקפלים למשולש. מניחים בתבנית ומברישים בחמאה. באותו אופן מכינים עוד שני מחזורים של 6 מאפים.
- עכשיו אפשר לעצור בהכנה ולשמור את הסיגרים במקרר או במקפיא, מכוסים בניילון.
- סמוך להגשה: אופים 20 דקות, עד להזהבה יפה
- בינתיים מכינים סירופ ממים וסוכר. מתבלים בלימון.
- טובלים בסירופ בסמוך להגשה, מפזרים פיסטוקים גרוסים ומגישים חם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (3)
במתכון כתוב גבינת שמנת ובסרטון שמנת חמוצה ? מה מהם הנכון?
שמנת חמוצה, המתכון תוקן.
נראה ממש טוב