מתכון לכרעיים חגיגיות עם תפוחי אדמה ותפוחי עץ ברוטב שום, דבש וצ’ילי

מנה שהיא וואו בלי לעבוד קשה, מסדרים כרעיים בתבנית יחד עם תפוחי אדמה ותפוחי עץ, מפזרים מעל את הרוטב ומכניסים לתנור. הכי מתכון לכרעיים בארוחת שישי חגיגית ומשפחתית
מנה שהיא וואו בלי לעבוד קשה, מסדרים כרעיים בתבנית יחד עם תפוחי אדמה ותפוחי עץ, מפזרים מעל את הרוטב ומכניסים לתנור. הכי מתכון לכרעיים בארוחת שישי חגיגית ומשפחתית
  • קובי אדרי
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    756
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 756.0 קק״ל 3023.9 קק״ל
    פחמימות 77.0 גרם 307.9 גרם
    שומן 24.6 גרם 98.3 גרם
    נתרן 4222.6 מ״ג 16890.4 מ״ג
    חלבון 58.6 גרם 234.4 גרם
    סיבים תזונתיים 4.7 גרם 19.0 גרם
    שומן רווי 4.0 גרם 15.8 גרם
    כולסטרול 192.5 מ״ג 770.0 מ״ג
    סידן 76.9 מ״ג 307.6 מ״ג
    ברזל 4.1 מ״ג 16.6 מ״ג
    אשלגן 741.4 מ״ג 2965.4 מ״ג
    אבץ 5.6 מ״ג 22.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    756
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 756.0 קק״ל 3023.9 קק״ל
    פחמימות 77.0 גרם 307.9 גרם
    שומן 24.6 גרם 98.3 גרם
    נתרן 4222.6 מ״ג 16890.4 מ״ג
    חלבון 58.6 גרם 234.4 גרם
    סיבים תזונתיים 4.7 גרם 19.0 גרם
    שומן רווי 4.0 גרם 15.8 גרם
    כולסטרול 192.5 מ״ג 770.0 מ״ג
    סידן 76.9 מ״ג 307.6 מ״ג
    ברזל 4.1 מ״ג 16.6 מ״ג
    אשלגן 741.4 מ״ג 2965.4 מ״ג
    אבץ 5.6 מ״ג 22.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
קובי אדרי
X

6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו.
  2. חורצים את הכרעיים עם סכין לאורכן ומתבלים אותן במלח גס ופלפל שחור גרוס.
  3. בתבנית שמים כרישה שפרסנו לעיגולים, מוסיפים 2 כפות שמן זית, מסדרים את הכרעיים ולצידן שמים תפוחי עץ פרוסים דק ותפוחי אדמה פרוסים דק וחוזרים על הפעולה הזו שוב עם כל שאר הכרעיים, תפוחי העץ ותפוחי האדמה (ראו דוגמא בסרטון).
  4. שמים את מצרכי הרוטב במעבד מזון ומעבדים לקבלת רוטב חלק ואחיד.
  5. יוצקים את הרוטב מעל התבנית שהכנו ומכסים בנייר אפייה ורדיד אלומיניום.
  6. מכניסים לתנור לשעה ארבעים וחמש דקות.
  7. לאחר מכן מסירים את רדיד האלומיניום ונייר האפייה ומשחימים כ-10 דקות נוספות בתנור.
מתכון לכרעיים חגיגיות עם תפוחי אדמה ותפוחי עץ1
מתכון לכרעיים חגיגיות עם תפוחי אדמה ותפוחי עץ ברוטב שום, דבש וצ’ילי. צילום: קובי אדרי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מתכון לכרעיים חגיגיות עם תפוחי אדמה ותפוחי עץ ברוטב שום, דבש וצ’ילי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות