נאצ’וס מתוקים בסגנון פאי תפוחים

אין כמו נאצ'וס טריים וביתיים שמקבלים טוויסט חורפי! נאצ'וס מתוקים מטורטיות בסגנון פאי תפוחים, הפינוק הכי מנחם בחורף הזה
אין כמו נאצ'וס טריים וביתיים שמקבלים טוויסט חורפי! נאצ'וס מתוקים מטורטיות בסגנון פאי תפוחים, הפינוק הכי מנחם בחורף הזה
  • Studio R.Y
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    1418
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1417.8 קק״ל 5671.0 קק״ל
    פחמימות 185.5 גרם 742.2 גרם
    שומן 53.9 גרם 215.5 גרם
    נתרן 427.6 מ״ג 1710.2 מ״ג
    חלבון 4.1 גרם 16.4 גרם
    סיבים תזונתיים 3.6 גרם 14.3 גרם
    שומן רווי 46.4 גרם 185.5 גרם
    כולסטרול 26.9 מ״ג 107.5 מ״ג
    סידן 15.4 מ״ג 61.8 מ״ג
    ברזל 3.6 מ״ג 14.5 מ״ג
    אשלגן 567.0 מ״ג 2268.2 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 5.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    1418
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1417.8 קק״ל 5671.0 קק״ל
    פחמימות 185.5 גרם 742.2 גרם
    שומן 53.9 גרם 215.5 גרם
    נתרן 427.6 מ״ג 1710.2 מ״ג
    חלבון 4.1 גרם 16.4 גרם
    סיבים תזונתיים 3.6 גרם 14.3 גרם
    שומן רווי 46.4 גרם 185.5 גרם
    כולסטרול 26.9 מ״ג 107.5 מ״ג
    סידן 15.4 מ״ג 61.8 מ״ג
    ברזל 3.6 מ״ג 14.5 מ״ג
    אשלגן 567.0 מ״ג 2268.2 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 5.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות תפוחים
Studio R.Y
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

נאצ'וס

תפוחים

קצפת


אופן הכנה

  1. מכניסים את קרם הקוקוס למקרר כמה שעות לפני הכנת המנה על מנת שקרם הקוקוס יתגבש ויפרד מהנוזלים של הקוקוס (ליצירת קצפת יציבה).
  2. מכינים את הנאצ’וס: חותכים את הטורטיות למשולשים ומטגנים בשמן עמוק. בזמן הטיגון מכינים קערה גדולה עם 2 כוסות סוכר ו-2 כפות גדושות של קינמון. מעבירים את הטורטיות המטוגנות, היישר מהטיגון לקערה עם הסוכר והקינמון ומערבבים היטב לציפוי מלא של הטורטיות בציפוי. מניחים בצד.
  3. מכינים את התפוחים: מקלפים את התפוחים וחותכים לקוביות קטנות. במחבת רחבה ממיסים את החמאה, מוסיפים כף קינמון, ומערבבים, מוסיפים את התפוחים, הסוכר הלבן, הסוכר החום, ½ מכוס המים ומעט מלח ומערבבים. מבשלים עד לריכוך התפוחים. בינתיים מערבבים בקערה קטנה ½ כוס מים עם הקונפלור. כשהתפוחים מתרככים מוסיפים את מי הקורנפלור למחבת להסמכת הבלילה, מוסיפים גם את תמצית הווניל, ומבשלים מעט עד להסמכה הרצויה. אם יוצא סמיך מדי ניתן להוסיף מעט מים.
  4. מכינים את קצפת הקוקוס: מוציאים את קרם הקוקוס מהמקרר, פותחים בזהירות, ובעזרת כף מוציאים החוצה רק את הקרס של הקוקוס (ללא הנוזלים) ומעבירים לקערה. מסננים פנימה את אבקת הסוכר וטורפים בעזרת מטרפה ידנית (הקרם מאוד עדין ולכן עדיף ידני) עד לקבל קרם יציב ועמיד.
  5. מרכיבים את המנה: מסדרים על צלחת את הנאצ’וס, יוצקים עליהם את התפוחים וסוגרים עם קצפת הקוקוס. בתאבון.
נאצ'וס מתוק בסגנון פאי תפוחים
נאצ’וס מתוק בסגנון פאי תפוחים. צילום: Studio R.Y

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות