-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 788.6 קק״ל 18925.7 קק״לפחמימות 8.5 גרם 205.0 גרםשומן 84.2 גרם 2020.4 גרםנתרן 175.3 מ״ג 4206.2 מ״גחלבון 2.2 גרם 53.4 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 13.6 גרםשומן רווי 6.0 גרם 144.7 גרםכולסטרול 24.6 מ״ג 590.8 מ״גסידן 5.3 מ״ג 126.7 מ״גברזל 0.3 מ״ג 6.4 מ״גאשלגן 57.9 מ״ג 1388.9 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 5.8 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות789
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 788.6 קק״ל 18925.7 קק״לפחמימות 8.5 גרם 205.0 גרםשומן 84.2 גרם 2020.4 גרםנתרן 175.3 מ״ג 4206.2 מ״גחלבון 2.2 גרם 53.4 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 13.6 גרםשומן רווי 6.0 גרם 144.7 גרםכולסטרול 24.6 מ״ג 590.8 מ״גסידן 5.3 מ״ג 126.7 מ״גברזל 0.3 מ״ג 6.4 מ״גאשלגן 57.9 מ״ג 1388.9 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 5.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 789 | כמות מנות 24 |
---|
מצרכים
מצרכים
נגיסים
-
2 כוסות גרגירי תירס קפואים
-
400 גרם שניצל עוף טרי פרוס דק
-
2 ביצים L
-
1 כוס פירורי לחם
-
2 כפות רוטב סויה
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1/2 כפית מלח דק
ציפוי
-
1 כוס פירורי לחם
-
1/2 כפית מלח דק
טיגון
-
2 ליטר שמן קנולה
אופן הכנה
- מרתיחים מים עם מלח בסיר גדול. מוסיפים את התירס וחולטים כ-3 דקות עד שהוא רך. מעבירים למסננת ומצננים כ-10 דקות.
- חותכים את השניצל לנתחים ושמים במעבד המזון. מעבירים 1/2 מכמות מהתירס החלוט למעבד המזון (את שאר הגרגרים שומרים שלמים). מוסיפים למעבד המזון את הביצים, פירורי הלחם ורוטב הסויה, מתבלים ומערבלים למחית גסה.
- מעבירים את התערובת לקערה ומוסיפים את גרגרי התירס ששמרנו שלמים. מערבבים היטב.
- מערבבים בקערה את פירורי הלחם והמלח. בעזרת הידיים מעט רטובות יוצרים מהתערובת נאגטס פחוסים ומצפים בפירורי הלחם מכל הצדדים.
- יוצקים למחבת את השמן בגובה 1/2 ס”מ ומחממים על להבה בינונית. מטגנים את הנאגטס 3-2 דקות מכל צד עד שהם זהובים. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
אופן הכנה
- מרתיחים מים עם מלח בסיר גדול. מוסיפים את התירס וחולטים כ-3 דקות עד שהוא רך. מעבירים למסננת ומצננים כ-10 דקות.
- חותכים את השניצל לנתחים ושמים במעבד המזון. מעבירים 1/2 מכמות מהתירס החלוט למעבד המזון (את שאר הגרגרים שומרים שלמים). מוסיפים למעבד המזון את הביצים, פירורי הלחם ורוטב הסויה, מתבלים ומערבלים למחית גסה.
- מעבירים את התערובת לקערה ומוסיפים את גרגרי התירס ששמרנו שלמים. מערבבים היטב.
- מערבבים בקערה את פירורי הלחם והמלח. בעזרת הידיים מעט רטובות יוצרים מהתערובת נאגטס פחוסים ומצפים בפירורי הלחם מכל הצדדים.
- יוצקים למחבת את השמן בגובה 1/2 ס”מ ומחממים על להבה בינונית. מטגנים את הנאגטס 3-2 דקות מכל צד עד שהם זהובים. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובה (1)
אחלה מתכון. הילדים ממש אהבו