-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 130.0 קק״ל 520.0 קק״לפחמימות 17.9 גרם 71.6 גרםשומן 5.1 גרם 20.5 גרםנתרן 50.2 מ״ג 201.0 מ״גחלבון 113.7 גרם 454.7 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 4.0 גרםשומן רווי 3.1 גרם 12.2 גרםכולסטרול 13.7 מ״ג 54.6 מ״גסידן 115.2 מ״ג 460.9 מ״גברזל 1.4 מ״ג 5.5 מ״גאשלגן 185.0 מ״ג 740.0 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 5.5 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 5 דק׳כולל שעתיים ו-5 דק׳
-
קלוריות130
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 130.0 קק״ל 520.0 קק״לפחמימות 17.9 גרם 71.6 גרםשומן 5.1 גרם 20.5 גרםנתרן 50.2 מ״ג 201.0 מ״גחלבון 113.7 גרם 454.7 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 4.0 גרםשומן רווי 3.1 גרם 12.2 גרםכולסטרול 13.7 מ״ג 54.6 מ״גסידן 115.2 מ״ג 460.9 מ״גברזל 1.4 מ״ג 5.5 מ״גאשלגן 185.0 מ״ג 740.0 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 5.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-5 דק׳ | קלוריות 130 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 גביעי יוגורט יווני 7%או אחוזי שומן גבוהים יותר
-
2 כפות סירופ מייפלאו דבש, לפי הטעם
-
1 כוס פירות טרייםחתוכים לקוביות
-
1/2 כוס קורנפלקסאיזה שאוהבים, או אגוזים (אם הילדים גדולים)
אופן הכנה
- מערבבים בקערית את כל המרכיבים.
- פורסים נייר אפייה טבעי סנו סושי על צלחת או מגש ובעזרת כפית יוצרים על נייר האפייה עיגולים של תערובת היוגורט שהכנו.
- מעבירים להקפאה למשך שעתיים-שלוש ובתיאבון!
* אפשר לשמור אחרי הקפאה בשקית זיפר סליידר סנו סושי.
אופן הכנה
- מערבבים בקערית את כל המרכיבים.
- פורסים נייר אפייה טבעי סנו סושי על צלחת או מגש ובעזרת כפית יוצרים על נייר האפייה עיגולים של תערובת היוגורט שהכנו.
- מעבירים להקפאה למשך שעתיים-שלוש ובתיאבון!
* אפשר לשמור אחרי הקפאה בשקית זיפר סליידר סנו סושי.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
טעים קל בריא קריר מרענן והילדים הקטנים מאוד אוהבים. מה צריך יותר?
בדיוק!