סנו רקע

נשנושי יוגורט לילדים

נשנושי יוגורט קפואים, מזינים וטעימים לילדים. כאלו שיגרמו לקיץ שלכם להיות טיפה יותר בריא. בתיאבון
נשנושי יוגורט קפואים, מזינים וטעימים לילדים. כאלו שיגרמו לקיץ שלכם להיות טיפה יותר בריא. בתיאבון
  • גיל אטלן
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעתיים ו-5 דק׳
  • קלוריות
    130
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 130.0 קק״ל 520.0 קק״ל
    פחמימות 17.9 גרם 71.6 גרם
    שומן 5.1 גרם 20.5 גרם
    נתרן 50.2 מ״ג 201.0 מ״ג
    חלבון 113.7 גרם 454.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 4.0 גרם
    שומן רווי 3.1 גרם 12.2 גרם
    כולסטרול 13.7 מ״ג 54.6 מ״ג
    סידן 115.2 מ״ג 460.9 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 5.5 מ״ג
    אשלגן 185.0 מ״ג 740.0 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 5.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעתיים ו-5 דק׳
  • קלוריות
    130
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 130.0 קק״ל 520.0 קק״ל
    פחמימות 17.9 גרם 71.6 גרם
    שומן 5.1 גרם 20.5 גרם
    נתרן 50.2 מ״ג 201.0 מ״ג
    חלבון 113.7 גרם 454.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 4.0 גרם
    שומן רווי 3.1 גרם 12.2 גרם
    כולסטרול 13.7 מ״ג 54.6 מ״ג
    סידן 115.2 מ״ג 460.9 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 5.5 מ״ג
    אשלגן 185.0 מ״ג 740.0 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 5.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
גלידות וארטיקים
גיל אטלן
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערית את כל המרכיבים.
  2. פורסים נייר אפייה טבעי סנו סושי על צלחת או מגש ובעזרת כפית יוצרים על נייר האפייה עיגולים של תערובת היוגורט שהכנו.
  3. מעבירים להקפאה למשך שעתיים-שלוש ובתיאבון!

* אפשר לשמור אחרי הקפאה בשקית זיפר סליידר סנו סושי.

נשנושי יוגורט לילדים2
נשנושי יוגורט לילדים. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    רחל בלום

    טעים קל בריא קריר מרענן והילדים הקטנים מאוד אוהבים. מה צריך יותר?

      Avatar
      מערכת Foody

      בדיוק!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות