-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 407.7 קק״ל 4077.5 קק״לפחמימות 40.8 גרם 408.0 גרםשומן 26.2 גרם 262.3 גרםנתרן 139.0 מ״ג 1389.8 מ״גחלבון 4.8 גרם 47.8 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 18.2 גרםשומן רווי 6.6 גרם 66.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 21.0 מ״ג 209.9 מ״גברזל 0.8 מ״ג 7.7 מ״גאשלגן 103.9 מ״ג 1039.2 מ״גאבץ 139.1 מ״ג 1390.6 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
קלוריות408
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 407.7 קק״ל 4077.5 קק״לפחמימות 40.8 גרם 408.0 גרםשומן 26.2 גרם 262.3 גרםנתרן 139.0 מ״ג 1389.8 מ״גחלבון 4.8 גרם 47.8 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 18.2 גרםשומן רווי 6.6 גרם 66.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 21.0 מ״ג 209.9 מ״גברזל 0.8 מ״ג 7.7 מ״גאשלגן 103.9 מ״ג 1039.2 מ״גאבץ 139.1 מ״ג 1390.6 מ״גסגור
עולים שלב ברמת הקינוחים האישיים! קבלו מתכון נהדר ומיוחד של מאפי סוכריות פילו מתוקות במילוי אגוזי מלך ופקאן עם סירופ מהמם של דבש עם נגיעות לימון.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 408 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק פילו
-
1 חבילה בצק פילומופשר לפי הוראות היצרן
מילוי
-
400 גרם אגוזי מלךביחד עם אגוזי פקאן, טחונים גס במעבד מזון
-
1/2 כוס דבש
-
1 כפית קינמון טחון
אופן הכנה
- מכינים את המילוי: מערבבים בקערה את כל מרכיבי המילוי לתערובת אחידה.
- מכינים את הסירופ: מביאים לרתיחה בקלחת את כל מרכיבי הסירופ ומבשלים 2-3 דקות נוספות. טועמים ומתקנים את הטעמים.
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- פורשים עלה פילו על משטח עבודה, מתיזים עליו מתרסיס השמן ומקפלים לחצי. מניחים 2-3 כפות מתערובת האגוזים בשליש הצמוד לקצה העלה, במרכזו, כדי שיהיה ניתן לגלגל את הקצוות. מגלגלים את הפילו סביב המילוי ומלפפים את הקצוות לצורת סוכריה. ממשיכים עם יתר העלים והמילוי. מסדרים את הסוכריות בתבנית ומתיזים עליהן מתרסיס השמן כדי שלא יתייבשו.
- אופים 25-30 דקות להזהבה יפה.
- מברישים בנדיבות בסירופ ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את המילוי: מערבבים בקערה את כל מרכיבי המילוי לתערובת אחידה.
- מכינים את הסירופ: מביאים לרתיחה בקלחת את כל מרכיבי הסירופ ומבשלים 2-3 דקות נוספות. טועמים ומתקנים את הטעמים.
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- פורשים עלה פילו על משטח עבודה, מתיזים עליו מתרסיס השמן ומקפלים לחצי. מניחים 2-3 כפות מתערובת האגוזים בשליש הצמוד לקצה העלה, במרכזו, כדי שיהיה ניתן לגלגל את הקצוות. מגלגלים את הפילו סביב המילוי ומלפפים את הקצוות לצורת סוכריה. ממשיכים עם יתר העלים והמילוי. מסדרים את הסוכריות בתבנית ומתיזים עליהן מתרסיס השמן כדי שלא יתייבשו.
- אופים 25-30 דקות להזהבה יפה.
- מברישים בנדיבות בסירופ ומגישים.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן