סושי סלמון ואבוקדו עם טריק שחוסך זמן עבודה
לא יכולנו להישאר אדישים לטרנד המהפכני הזה בטיקטוק! ריבועי סושי לממהרים עם סלמון, אבוקדו ואורז עגול - סטייל וטעם בלי מאמץ
לא יכולנו להישאר אדישים לטרנד המהפכני הזה בטיקטוק! ריבועי סושי לממהרים עם סלמון, אבוקדו ואורז עגול - סטייל וטעם בלי מאמץ
- אביה מלכא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 84.9 קק״ל 1698.0 קק״לפחמימות 10.9 גרם 217.7 גרםשומן 2.9 גרם 58.5 גרםנתרן 122.0 מ״ג 2440.5 מ״גחלבון 3.4 גרם 68.8 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 17.1 גרםשומן רווי 0.4 גרם 8.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 2.4 מ״ג 48.4 מ״גברזל 0.2 מ״ג 3.6 מ״גאשלגן 50.5 מ״ג 1010.8 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 3.2 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
קלוריות85
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 84.9 קק״ל 1698.0 קק״לפחמימות 10.9 גרם 217.7 גרםשומן 2.9 גרם 58.5 גרםנתרן 122.0 מ״ג 2440.5 מ״גחלבון 3.4 גרם 68.8 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 17.1 גרםשומן רווי 0.4 גרם 8.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 2.4 מ״ג 48.4 מ״גברזל 0.2 מ״ג 3.6 מ״גאשלגן 50.5 מ״ג 1010.8 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 3.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 85 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
סושי
הגשה
-
1 חופן שומשום שחורמזרח מערב
-
1 חופן שומשוםמזרח מערב
-
1/4 כוס רוטב סויה יאמאסהמזרח מערב
-
1/4 כוס רוטב צ’ילי מתוקמזרח מערב
אופן הכנה
- שמים בסיר אורז עגול ומים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כ-15 דקות. מכבים את האש, מכסים את הסיר במגבת ומצננים לחלוטין.
- בסיר קטן שמים חומץ לאורז, סוכר ומלח ומערבבים על הגז עד להמסת הסוכר והמלח.
- שופכים על האורז ומערבבים בעדינות בעזרת כף מעץ.
- חותכים את הסלמון לפרוסות מרובעות קטנות בגודל תבנית הקרח.
- חותכים את האבוקדו לחצאי פרוסות.
- מניילנים תבנית קרח בניילון נצמד ומרכיבים את המנות - מניחים סלמון, אבוקדו ואורז, מהדקים היטב ומכסים בניילון נצמד.
- מכניסים למקרר ל15 דקות.
- לאחר הקירור מחלצים מהתבנית מפזרים שומשום ומגישים עם רטבים.
אופן הכנה
- שמים בסיר אורז עגול ומים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כ-15 דקות. מכבים את האש, מכסים את הסיר במגבת ומצננים לחלוטין.
- בסיר קטן שמים חומץ לאורז, סוכר ומלח ומערבבים על הגז עד להמסת הסוכר והמלח.
- שופכים על האורז ומערבבים בעדינות בעזרת כף מעץ.
- חותכים את הסלמון לפרוסות מרובעות קטנות בגודל תבנית הקרח.
- חותכים את האבוקדו לחצאי פרוסות.
- מניילנים תבנית קרח בניילון נצמד ומרכיבים את המנות - מניחים סלמון, אבוקדו ואורז, מהדקים היטב ומכסים בניילון נצמד.
- מכניסים למקרר ל15 דקות.
- לאחר הקירור מחלצים מהתבנית מפזרים שומשום ומגישים עם רטבים.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן