רקע הנמל מעודכן

סלט בורגול ועדשים עם אנטיפסטי משגע!

מתכון קל להכנה לארוחת צהריים מזינה ומושלמת: סלט בורגול ועדשים שחורות עם ירקות טריים ואנטיפסטי של בטטות וזוקיני אפויים בתנור
מתכון קל להכנה לארוחת צהריים מזינה ומושלמת: סלט בורגול ועדשים שחורות עם ירקות טריים ואנטיפסטי של בטטות וזוקיני אפויים בתנור
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
12 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    5957
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5957.0 קק״ל 5957.0 קק״ל
    פחמימות 3449.2 גרם 3449.2 גרם
    שומן 3139.6 גרם 3139.6 גרם
    נתרן 3942.4 מ״ג 3942.4 מ״ג
    חלבון 3166.4 גרם 3166.4 גרם
    סיבים תזונתיים 3151.9 גרם 3151.9 גרם
    שומן רווי 3064.7 גרם 3064.7 גרם
    כולסטרול 3052.9 מ״ג 3052.9 מ״ג
    סידן 3201.3 מ״ג 3201.3 מ״ג
    ברזל 3064.8 מ״ג 3064.8 מ״ג
    אשלגן 4459.2 מ״ג 4459.2 מ״ג
    אבץ 3057.7 מ״ג 3057.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    5957
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5957.0 קק״ל 5957.0 קק״ל
    פחמימות 3449.2 גרם 3449.2 גרם
    שומן 3139.6 גרם 3139.6 גרם
    נתרן 3942.4 מ״ג 3942.4 מ״ג
    חלבון 3166.4 גרם 3166.4 גרם
    סיבים תזונתיים 3151.9 גרם 3151.9 גרם
    שומן רווי 3064.7 גרם 3064.7 גרם
    כולסטרול 3052.9 מ״ג 3052.9 מ״ג
    סידן 3201.3 מ״ג 3201.3 מ״ג
    ברזל 3064.8 מ״ג 3064.8 מ״ג
    אשלגן 4459.2 מ״ג 4459.2 מ״ג
    אבץ 3057.7 מ״ג 3057.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים
נעמה פלד
X

12 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אנטיפסטי

סלט

אפייה


אופן הכנה

  1. שופכים את הבורגול בקערה וממלאים במים חמים. משאירים למשך שעה לפחות ומסננים.
    סלט עדשים ובורגול 2222
  2. בסיר בינוני מבשלים את העדשים השחורות עם הרבה מים כחצי שעה. מומלץ לטעום אחרי 25 דקות ולראות אם העדשים כבר נגיסות. אל תבהלו, העדשים יצבעו את המים בשחור. בתום הבישול יש לסנן את העדשים.

    סלט עדשים ובורגול
    אל תבהלו אם העדשים יצבעו את המים בשחור צילום: נמרוד סונדרס

  3. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  4. מצפים תבנית בנייר אפייה ומפזרים עליה את את קוביות הבטטה והזוקיני. מערבבים את השום עם שמן הזית ובעזרת הידיים מצפים את קוביות הבטטה והזוקיני. אופים את הירקות במשך חצי שעה עד שהם מזהיבים.
  5. מערבבים בעדינות את כל מרכיבי הסלט. טועמים ומתקנים תיבול ואוכלים מיד.

    סלט עדשים ובורגול 4444
    סלט עדשים ובורגול צילום: נמרוד סונדרס


עוד מתכונים שאתם חייבים להכין:
סלט בורגול ועדשים עם אנטיפסטי משגע!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (16)

Avatar

    Avatar
    תמר מלכה

    הכנתי שבוע שעבר יצא מאוד טעים

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות