סלמון אפוי בחרדל, דבש ולימון עם באק צ’וי צלוי
ישראל אהרוני מכין מנה נפלאה עם הדג שכולם אוהבים - סלמון אפוי בחרדל, דבש ולימון עם באק צ'וי צלוי. מתאים לאירוח קליל או לארוחת צהריים זריזה
ישראל אהרוני מכין מנה נפלאה עם הדג שכולם אוהבים - סלמון אפוי בחרדל, דבש ולימון עם באק צ'וי צלוי. מתאים לאירוח קליל או לארוחת צהריים זריזה
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 29.6 קק״ל 237.0 קק״לפחמימות 4.5 גרם 35.6 גרםשומן 1.4 גרם 11.2 גרםנתרן 130.1 מ״ג 1041.2 מ״גחלבון 0.3 גרם 2.5 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.5 גרםשומן רווי 0.2 גרם 1.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 5.4 מ״ג 43.2 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.9 מ״גאשלגן 18.2 מ״ג 145.3 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.4 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות30
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 29.6 קק״ל 237.0 קק״לפחמימות 4.5 גרם 35.6 גרםשומן 1.4 גרם 11.2 גרםנתרן 130.1 מ״ג 1041.2 מ״גחלבון 0.3 גרם 2.5 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.5 גרםשומן רווי 0.2 גרם 1.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 5.4 מ״ג 43.2 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.9 מ״גאשלגן 18.2 מ״ג 145.3 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 30 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
ציפוי לסלמון
-
1/2 צרור עיריתקצוצה
-
3 כפות מיץ לימון
-
1 1/2 כפות חרדל דיז’ון
-
כף שמן זית
-
1 1/2 כפות דבש
-
1/4 כפית שבבי צ’ילי יבש
-
קורט מלח גס
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
-
1 חופן טימין טרי
באק צ'וי צלוי
-
2 חבילות באק צ’וי
-
1 כף שמן זית
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-240 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה טבעי סנו סושי.
- מניחים את פילה הסלמון בתבנית כשהעור כלפי מטה.
- מערבבים את כל חומרי הציפוי בקערית קטנה ומורחים את פילה הסלמון. מדביקים מעל את חופן עלי הטימין.
- אופים בתנור החם 10-15 דקות.
- מכינים את הבאק צ’וי: חוצים את הבאק צ’וי לאורכם.
- מחממים מחבת על אש בינונית ומשמנים במעט שמן זית.
- מניחים את הבאק צ’וי במחבת כשצידם החתוך כלפי מטה וצולים 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור.
- מוסיפים 2 כפות מים וממשיכים לטגן כדקה.
- מניחים את הבאק צ’וי בצלחת הגשה עם פילה הסלמון ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-240 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה טבעי סנו סושי.
- מניחים את פילה הסלמון בתבנית כשהעור כלפי מטה.
- מערבבים את כל חומרי הציפוי בקערית קטנה ומורחים את פילה הסלמון. מדביקים מעל את חופן עלי הטימין.
- אופים בתנור החם 10-15 דקות.
- מכינים את הבאק צ’וי: חוצים את הבאק צ’וי לאורכם.
- מחממים מחבת על אש בינונית ומשמנים במעט שמן זית.
- מניחים את הבאק צ’וי במחבת כשצידם החתוך כלפי מטה וצולים 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור.
- מוסיפים 2 כפות מים וממשיכים לטגן כדקה.
- מניחים את הבאק צ’וי בצלחת הגשה עם פילה הסלמון ומגישים.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (15)
בסרטון הוידאו של המתכון הזה אהרוני אומר שהוא מוסיף עלי טימין, ופה כתוב עלי מרווה. איזה מהם הוא הנכון?
היי נעמי, הנכון הוא הטימין 🙂 תודה על עירור תשומת הלב, עדכנתי את המתכון!
מתכון מצוין. ממליצה!
תודה רבה!
אני עשיתי עם מרווה, לפני שהמתכון תוקן.
אני עשיתי עם מרווה, לפני שהמתכון תוקן, המרווה מאד טעימה ומוסיפה פה. אנסה גם עם טימין
ובסוף שינית לעירית? חחחחחחג שמח 😊
מתכון מצוין! אהבנו
בסרטון אהרוני אומר שהתנור יחומם ל220 מעלות , במתכון רשום 240 מעלות
היי אורית, ללכת לפי המתכון הכתוב