סלמון אפוי בחרדל, דבש ולימון עם באק צ’וי צלוי

ישראל אהרוני מכין מנה נפלאה עם הדג שכולם אוהבים - סלמון אפוי בחרדל, דבש ולימון עם באק צ'וי צלוי. מתאים לאירוח קליל או לארוחת צהריים זריזה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    15

מצרכים

ציפוי לסלמון

באק צ'וי צלוי

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-240 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  2. מניחים את פילה הסלמון בתבנית כשהעור כלפי מטה.
  3. מערבבים את כל חומרי הציפוי בקערית קטנה ומורחים את פילה הסלמון. מדביקים מעל כמה עלי מרווה.
  4. אופים בתנור החם 10-15 דקות.
  5. מכינים את הבאק צ’וי: חוצים את הבאק צ’וי לאורכם.
  6. מחממים מחבת על אש בינונית ומשמנים במעט שמן זית.
  7. מניחים את הבאק צ’וי במחבת כשצידם החתוך כלפי מטה וצולים 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור.
  8. מוסיפים 2 כפות מים וממשיכים לטגן כדקה.
  9. מניחים את הבאק צ’וי בצלחת הגשה עם פילה הסלמון ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 31.2 קק״ל 249.6 קק״ל
פחמימות 4.7 גרם 37.9 גרם
שומן 1.5 גרם 11.7 גרם
נתרן 130.4 מ״ג 1042.9 מ״ג
חלבון 0.4 גרם 2.9 גרם
סיבים תזונתיים 0.4 גרם 3.1 גרם
שומן רווי 0.2 גרם 1.7 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 13.9 מ״ג 111.3 מ״ג
ברזל 0.3 מ״ג 2.1 מ״ג
אשלגן 25.7 מ״ג 205.2 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    נעה

    … לצערי תגובתי נשלחה מבלי שסיימתי ): אז שוב- תודה על המכונים. נראה לי שבמהלך הבישול הגיע הזמן לחשוב על הסביבה. אנחנו חווים כבר ממש את תופעות משבר האקלים. ואני לא מדברת על בשר (אחת התעשיות המזהמות ביותר, שלא לדבר על כמויות מסחריות של סבל). מדברת על, למשל – נייר כסף. חומר שלא מתכלה לעולם. אולי נרפד את התבנית בנייר אפייה, או סתם לשמן קצת? רק דוגמא. אנא, נסו להכניס את הנושא הקריטי הזה לקיומנו גם למטבח שלכם. תודה

    Avatar
    נעה

    תודה על המתכונים. נראה לי שהגיע הזמן לחשוב קצת על הסביבה, תוך כדי בישול.