סנו רקע

סלמון אפוי בחרדל, דבש ולימון עם באק צ’וי צלוי

ישראל אהרוני מכין מנה נפלאה עם הדג שכולם אוהבים - סלמון אפוי בחרדל, דבש ולימון עם באק צ'וי צלוי. מתאים לאירוח קליל או לארוחת צהריים זריזה
ישראל אהרוני מכין מנה נפלאה עם הדג שכולם אוהבים - סלמון אפוי בחרדל, דבש ולימון עם באק צ'וי צלוי. מתאים לאירוח קליל או לארוחת צהריים זריזה
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
66 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    30
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 29.6 קק״ל 237.0 קק״ל
    פחמימות 4.5 גרם 35.6 גרם
    שומן 1.4 גרם 11.2 גרם
    נתרן 130.1 מ״ג 1041.2 מ״ג
    חלבון 0.3 גרם 2.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.5 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 1.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 5.4 מ״ג 43.2 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.9 מ״ג
    אשלגן 18.2 מ״ג 145.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    30
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 29.6 קק״ל 237.0 קק״ל
    פחמימות 4.5 גרם 35.6 גרם
    שומן 1.4 גרם 11.2 גרם
    נתרן 130.1 מ״ג 1041.2 מ״ג
    חלבון 0.3 גרם 2.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.5 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 1.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 5.4 מ״ג 43.2 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.9 מ״ג
    אשלגן 18.2 מ״ג 145.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
ישראל אהרוני
X

66 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציפוי לסלמון

באק צ'וי צלוי


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-240 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה טבעי סנו סושי.
  2. מניחים את פילה הסלמון בתבנית כשהעור כלפי מטה.
  3. מערבבים את כל חומרי הציפוי בקערית קטנה ומורחים את פילה הסלמון. מדביקים מעל את חופן עלי הטימין.
  4. אופים בתנור החם 10-15 דקות.
  5. מכינים את הבאק צ’וי: חוצים את הבאק צ’וי לאורכם.
  6. מחממים מחבת על אש בינונית ומשמנים במעט שמן זית.
  7. מניחים את הבאק צ’וי במחבת כשצידם החתוך כלפי מטה וצולים 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור.
  8. מוסיפים 2 כפות מים וממשיכים לטגן כדקה.
  9. מניחים את הבאק צ’וי בצלחת הגשה עם פילה הסלמון ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלמון אפוי בחרדל, דבש ולימון עם באק צ’וי צלוי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (15)

Avatar

    Avatar
    נעמי

    בסרטון הוידאו של המתכון הזה אהרוני אומר שהוא מוסיף עלי טימין, ופה כתוב עלי מרווה. איזה מהם הוא הנכון?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי נעמי, הנכון הוא הטימין 🙂 תודה על עירור תשומת הלב, עדכנתי את המתכון!

      Avatar
      Michal Izrael Nevo

      מתכון מצוין. ממליצה!

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה!

      Avatar
      ניר

      אני עשיתי עם מרווה, לפני שהמתכון תוקן.

      Avatar
      ניר

      אני עשיתי עם מרווה, לפני שהמתכון תוקן, המרווה מאד טעימה ומוסיפה פה. אנסה גם עם טימין

      Avatar
      נגב מדבר

      ובסוף שינית לעירית? חחחחחחג שמח 😊

      Avatar
      אורית

      בסרטון אהרוני אומר שהתנור יחומם ל220 מעלות , במתכון רשום 240 מעלות

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אורית, ללכת לפי המתכון הכתוב

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות