באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

סלמון בסויה עם אורז וברוקולי

בריא, מהיר, משביע ומושלם לכל המשפחה – פילה סלמון עם טעמים אסיאתיים שמכינים ביחד עם אורז וברוקולי. והשוס הגדול? הכל במכשיר אחד!
בריא, מהיר, משביע ומושלם לכל המשפחה – פילה סלמון עם טעמים אסיאתיים שמכינים ביחד עם אורז וברוקולי. והשוס הגדול? הכל במכשיר אחד!
  • Ninja
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    125
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 124.7 קק״ל 498.8 קק״ל
    פחמימות 17.9 גרם 71.7 גרם
    שומן 4.1 גרם 16.4 גרם
    נתרן 723.5 מ״ג 2894.0 מ״ג
    חלבון 4.0 גרם 16.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 4.9 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 2.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 15.6 מ״ג 62.4 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 4.8 מ״ג
    אשלגן 88.5 מ״ג 354.1 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    125
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 124.7 קק״ל 498.8 קק״ל
    פחמימות 17.9 גרם 71.7 גרם
    שומן 4.1 גרם 16.4 גרם
    נתרן 723.5 מ״ג 2894.0 מ״ג
    חלבון 4.0 גרם 16.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 4.9 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 2.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 15.6 מ״ג 62.4 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 4.8 מ״ג
    אשלגן 88.5 מ״ג 354.1 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
Ninja
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אורז וברוקולי

הגשה


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה גדולה רוטב סויה, מיסו, רוטב צ’ילי, שמן שומשום ופלפל שחור. חותכים את פילה הדג לחתיכות בעובי 5 ס״מ.
  2. מוסיפים את הסלמון ומניחים לו לספוג טעמים עד שהאורז מוכן.
  3. שוטפים היטב את האורז עד שהמים צלולים, מסננים.
  4. מפרקים את הברוקולי לפרחים.
  5. שמים את הסיר הקרמי בתוך המכשיר ויוצקים פנימה את המים, האורז והמלח. מערבבים היטב.
  6. סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור ה-SEAL סגור.
  7. מכוונים לעוצמה גבוהה במשך 3 דקות ולוחצים על התחל.
  8. בתום 3 הדקות משחררים את האדים שבסיר על ידי הזזת השסתום למצב vent.
  9. מניחים בתוך הסיר, מעל האורז, את הרשת כשהיא במצבה הגבוה.
  10. מניחים מעל רשת את הסלמון כשהצד של העור (שהוסר) כלפי מטה. מפזרים מסביב את פרחי הברוקולי.
  11. סוגרים את המכסה, מזיזים את הסליידר למצב טיגון באוויר/בישול ובוחרים בתכנית גריל.
  12. מכוונים את הזמן ל-7 דקות ולוחצים על התחל.
  13. מומלץ לפתוח את המכסה פעם אחת במהלך הבישול ולהבריש ביתרת המרינדה.
  14. מגישים את הסלמון עם שומשום מעל לצד אורז וברוקולי.

הערות

  • אם אוהבים את הברוקולי מאוד רך אפשר להניח אותו מעל האורז בזמן הבישול של האורז
  • במקום ברוקולי אפשר לשים שעועית ירוקה, חצאי זוקיני, בוק צ'וי, קערת קרמיקה עם עלי תרד שמתרככים בזמן הבישול ואפילו קלחי תירס
  • במקום אורז אפשר להשתמש בקינואה או בורגול עבה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלמון בסויה עם אורז וברוקולי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    יוסי

    הכנתי לפי המתכון והאורז יצא בתחילה מצוין אבל לאחר מכן ששמתי את הסלומון לעוד עשר דקות על מצב גריל חלק מהאורז התייבש לגמרי

      Avatar
      מערכת Foody

      היי יוסי, מתנצלים על התקלה. את הסלמון צריך לשים ל-7 דקות ולא ל-10. מודים לך על עירור תשומת הלב, תוקן.

קטגוריות

אביזרים

תגיות