עוגיות גבינה מלוחות של שגב

השף שגב משה מכין עוגיות גבינה מלוחות ופריכות עם תוספת ארומטית נהדרת של רוזמרין. מגישים לצד סלט קטן ולבנה או טחינה ומקבלים ארוחה שלמה
השף שגב משה מכין עוגיות גבינה מלוחות ופריכות עם תוספת ארומטית נהדרת של רוזמרין. מגישים לצד סלט קטן ולבנה או טחינה ומקבלים ארוחה שלמה
  • משה שגב
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    54
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 54.2 קק״ל 1896.0 קק״ל
    פחמימות 4.3 גרם 151.5 גרם
    שומן 3.4 גרם 117.8 גרם
    נתרן 111.7 מ״ג 3910.0 מ״ג
    חלבון 1.7 גרם 58.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 5.5 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 69.7 גרם
    כולסטרול 19.7 מ״ג 688.3 מ״ג
    סידן 26.4 מ״ג 925.6 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 4.1 מ״ג
    אשלגן 9.9 מ״ג 346.8 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 4.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    54
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 54.2 קק״ל 1896.0 קק״ל
    פחמימות 4.3 גרם 151.5 גרם
    שומן 3.4 גרם 117.8 גרם
    נתרן 111.7 מ״ג 3910.0 מ״ג
    חלבון 1.7 גרם 58.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 5.5 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 69.7 גרם
    כולסטרול 19.7 מ״ג 688.3 מ״ג
    סידן 26.4 מ״ג 925.6 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 4.1 מ״ג
    אשלגן 9.9 מ״ג 346.8 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 4.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגיות מלוחות
משה שגב
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-200 מעלות. קוצצים דק את הרוזמרין. מגררים את גבינת הפרמז’ן.
  2. שמים במעבד מזון את כל הרכיבים, למעט הרוזמרין והגבינה, ומפעילים בפולסים עד שמתחילים להיווצר פירורי בצק.
  3. מקבצים את הפירורים לכדור ומרדדים בין 2 ניירות אפייה לעובי 2-3 מ”מ. מכניסים למקרר במידה והבצק מתחמם רך ודביק מדי.
  4. מעבירים את הבצק עם נייר האפייה התחתון על התבנית ובעזרת סכין חדה מסמנים פסים לאורך ולרוחב.
  5. מפזרים מעל את הגבינה ואופים עד להשחמה יפה.
  6. שוברים את העוגיות ומגישים.

 


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות גבינה מלוחות של שגב

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות