עוגיות גבינה מלוחות של שגב

השף שגב משה מכין עוגיות גבינה מלוחות ופריכות עם תוספת ארומטית נהדרת של רוזמרין. מגישים לצד סלט קטן ולבנה או טחינה ומקבלים ארוחה שלמה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-200 מעלות. קוצצים דק את הרוזמרין. מגררים את גבינת הפרמז’ן.
  2. שמים במעבד מזון את כל הרכיבים, למעט הרוזמרין והגבינה, ומפעילים בפולסים עד שמתחילים להיווצר פירורי בצק.
  3. מקבצים את הפירורים לכדור ומרדדים בין 2 ניירות אפייה לעובי 2-3 מ”מ. מכניסים למקרר במידה והבצק מתחמם רך ודביק מדי.
  4. מעבירים את הבצק עם נייר האפייה התחתון על התבנית ובעזרת סכין חדה מסמנים פסים לאורך ולרוחב.
  5. מפזרים מעל את הגבינה ואופים עד להשחמה יפה.
  6. שוברים את העוגיות ומגישים.

 

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 35 מנות
קלוריות 54.2 קק״ל 1895.4 קק״ל
פחמימות 4.2 גרם 147.4 גרם
שומן 3.3 גרם 116.2 גרם
נתרן 111.8 מ״ג 3913.9 מ״ג
חלבון 1.6 גרם 56.9 גרם
סיבים תזונתיים 0.2 גרם 5.4 גרם
שומן רווי 2.0 גרם 70.0 גרם
כולסטרול 19.7 מ״ג 688.3 מ״ג
סידן 26.4 מ״ג 924.0 מ״ג
ברזל 0.1 מ״ג 4.0 מ״ג
אשלגן 9.8 מ״ג 343.4 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 4.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody