עוגיות הלב הפועם
מחפשים מתכון שמתאים ליום האהבה? קבלו עוגיות הלב הפועם - עוגיות חמאה רכות, חגיגיות וסופר טעימות בצורת לב עם עיטור חמוד של סוכריות צבעוניותפתיחת
מחפשים מתכון שמתאים ליום האהבה? קבלו עוגיות הלב הפועם - עוגיות חמאה רכות, חגיגיות וסופר טעימות בצורת לב עם עיטור חמוד של סוכריות צבעוניותפתיחת
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 203.1 קק״ל 3250.2 קק״לפחמימות 28.1 גרם 449.2 גרםשומן 8.2 גרם 130.7 גרםנתרן 40.3 מ״ג 645.1 מ״גחלבון 4.5 גרם 72.2 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 11.3 גרםשומן רווי 0.8 גרם 13.3 גרםכולסטרול 55.4 מ״ג 886.2 מ״גסידן 14.7 מ״ג 235.9 מ״גברזל 0.5 מ״ג 7.8 מ״גאשלגן 44.8 מ״ג 716.7 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 6.3 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות203
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 203.1 קק״ל 3250.2 קק״לפחמימות 28.1 גרם 449.2 גרםשומן 8.2 גרם 130.7 גרםנתרן 40.3 מ״ג 645.1 מ״גחלבון 4.5 גרם 72.2 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 11.3 גרםשומן רווי 0.8 גרם 13.3 גרםכולסטרול 55.4 מ״ג 886.2 מ״גסידן 14.7 מ״ג 235.9 מ״גברזל 0.5 מ״ג 7.8 מ״גאשלגן 44.8 מ״ג 716.7 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 6.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 203 | כמות מנות 16 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
1/2 כוס שמן קנולה
-
3 ביצים L
-
2/3 כוס סוכר לבן
-
3 כוסות קמח לבן
-
1 כפית אבקת אפייה
קישוט
אופן הכנה
- בקערה גדולה שמים את כל חומרי הבצק ולשים בידיים רק עד שמתקבל בצק אחיד. אם הבצק יבש מדי - מוסיפים כף מים, ואם הוא דביק - מוסיפים מעט קמח, או מכניסים למקפיא ל- 10 דקות.
- מרדדים על נייר אפייה מקומח לעובי 1/2 ס”מ וקורצים לבבות בעזרת חותכן עוגיות.
- מניחים את הלבבות באופן מרווח תבנית ואופים בתנור שחומם ל-180 מעלות כ-15 דקות עד להזהבה.
- מוציאים מהתנור ומורחים מיד בחלבון ומפזרים סוכריות קופצות. מחזירים לתנור ל-1/2 דקה לייבוש החלבון. מצננים ואוכלים.
אופן הכנה
- בקערה גדולה שמים את כל חומרי הבצק ולשים בידיים רק עד שמתקבל בצק אחיד. אם הבצק יבש מדי - מוסיפים כף מים, ואם הוא דביק - מוסיפים מעט קמח, או מכניסים למקפיא ל- 10 דקות.
- מרדדים על נייר אפייה מקומח לעובי 1/2 ס”מ וקורצים לבבות בעזרת חותכן עוגיות.
- מניחים את הלבבות באופן מרווח תבנית ואופים בתנור שחומם ל-180 מעלות כ-15 דקות עד להזהבה.
- מוציאים מהתנור ומורחים מיד בחלבון ומפזרים סוכריות קופצות. מחזירים לתנור ל-1/2 דקה לייבוש החלבון. מצננים ואוכלים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
עוגיות חמאה בלי חמאה?