סנו רקע

עוגיות מושלגות לימוניות

אם אתם מהאנשים שאוהבים לעשות מהלימונים לימונדה אבל הפעם בא לכם קינוח של עוגיות מושלגות יפיפיות וטעימות המתכון הבא בשבילכם
אם אתם מהאנשים שאוהבים לעשות מהלימונים לימונדה אבל הפעם בא לכם קינוח של עוגיות מושלגות יפיפיות וטעימות המתכון הבא בשבילכם
  • שרית נובק
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    109
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 108.9 קק״ל 2723.2 קק״ל
    פחמימות 17.0 גרם 424.1 גרם
    שומן 3.0 גרם 75.7 גרם
    נתרן 46.0 מ״ג 1149.4 מ״ג
    חלבון 1.9 גרם 46.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 10.2 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 37.9 גרם
    כולסטרול 27.1 מ״ג 678.6 מ״ג
    סידן 7.6 מ״ג 190.2 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 5.2 מ״ג
    אשלגן 21.8 מ״ג 544.6 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 4.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    109
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 108.9 קק״ל 2723.2 קק״ל
    פחמימות 17.0 גרם 424.1 גרם
    שומן 3.0 גרם 75.7 גרם
    נתרן 46.0 מ״ג 1149.4 מ״ג
    חלבון 1.9 גרם 46.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 10.2 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 37.9 גרם
    כולסטרול 27.1 מ״ג 678.6 מ״ג
    סידן 7.6 מ״ג 190.2 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 5.2 מ״ג
    אשלגן 21.8 מ״ג 544.6 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 4.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגיות
שרית נובק
X

8 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מכניסים לקערת מיקסר חמאה, סוכר וגרידת לימון ומעבדים כ-2 דקות עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  2. מוסיפים ביצים ותמצית וניל ומערבלים עוד כחצי דקה.
  3. מוסיפים מיץ לימון ומערבבים היטב עד לאיחוד ככל המרכיבים.
  4. בקערה נפרדת מערבבים בעזרת כף או מזלג קמח עם אבקת אפיה, מלח וסודה לשתייה.
  5. מוסיפים את תערובת הקמח לקערת המיקסר ומערבלים בעדינות על מהירות נמוכה.
  6. מכסים את הקערה בכיסוי ניילון סנו סושי ומכניסים להתייצבות במקרר למשך שעתיים לפחות (אפשר גם למשך הלילה).
  7. מחממים תנור ל-175 מעלות.
  8. יוצרים מהבצק כדורים (במשקל כ-20 גרם לכדור), מגלגלים את הכדורים באבקת סוכר בתוך שקית זיפר L סנו סושי עד שהם מצופים היטב מכל הכיוונים ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה טבעי סנו סושי, ברווחים של כ-5 ס”מ בין העוגיות.
  9. מכניסים לתנור ואופים כ-10 דקות עד שהעוגיות תפוחות וסדוקות.
  10. מוציאים מהתנור ומניחים לעוגיות להצטנן מעט ואז מעבירים לרשת לצינון מלא.
עוגיות מושלגות לימוניות1
עוגיות מושלגות לימוניות. צילום: שרית נובק

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    הודיה בורק

    איך הבצק אמור לצאת? נוזלי? בצקי?

      Avatar
      מערכת Foody

      הי הודיה. בצקי, לא נוזלי.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות