-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 108.9 קק״ל 2723.2 קק״לפחמימות 17.0 גרם 424.1 גרםשומן 3.0 גרם 75.7 גרםנתרן 46.0 מ״ג 1149.4 מ״גחלבון 1.9 גרם 46.3 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 10.2 גרםשומן רווי 1.5 גרם 37.9 גרםכולסטרול 27.1 מ״ג 678.6 מ״גסידן 7.6 מ״ג 190.2 מ״גברזל 0.2 מ״ג 5.2 מ״גאשלגן 21.8 מ״ג 544.6 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 4.2 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 20 דק׳כולל 3 שעות
-
קלוריות109
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 108.9 קק״ל 2723.2 קק״לפחמימות 17.0 גרם 424.1 גרםשומן 3.0 גרם 75.7 גרםנתרן 46.0 מ״ג 1149.4 מ״גחלבון 1.9 גרם 46.3 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 10.2 גרםשומן רווי 1.5 גרם 37.9 גרםכולסטרול 27.1 מ״ג 678.6 מ״גסידן 7.6 מ״ג 190.2 מ״גברזל 0.2 מ״ג 5.2 מ״גאשלגן 21.8 מ״ג 544.6 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 4.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 3 שעות | קלוריות 109 | כמות מנות 25 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגיות
-
70 גרם חמאה רכה
-
150 גרם סוכר לבן
-
4 כפות קליפת לימוןמגוררת מ-2 לימונים
-
2 ביצים Mבטמפרטורת החדר
-
1 כפית תמצית וניל
-
2 כפות מיץ לימון
-
2כוסות או 280 גרם קמח לבן
-
1/2 כפית אבקת אפייה
-
1/4 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1 קורט מלח דק
ציפוי
-
100 גרם אבקת סוכר
אופן הכנה
- מכניסים לקערת מיקסר חמאה, סוכר וגרידת לימון ומעבדים כ-2 דקות עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים ביצים ותמצית וניל ומערבלים עוד כחצי דקה.
- מוסיפים מיץ לימון ומערבבים היטב עד לאיחוד ככל המרכיבים.
- בקערה נפרדת מערבבים בעזרת כף או מזלג קמח עם אבקת אפיה, מלח וסודה לשתייה.
- מוסיפים את תערובת הקמח לקערת המיקסר ומערבלים בעדינות על מהירות נמוכה.
- מכסים את הקערה בכיסוי ניילון סנו סושי ומכניסים להתייצבות במקרר למשך שעתיים לפחות (אפשר גם למשך הלילה).
- מחממים תנור ל-175 מעלות.
- יוצרים מהבצק כדורים (במשקל כ-20 גרם לכדור), מגלגלים את הכדורים באבקת סוכר בתוך שקית זיפר L סנו סושי עד שהם מצופים היטב מכל הכיוונים ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה טבעי סנו סושי, ברווחים של כ-5 ס”מ בין העוגיות.
- מכניסים לתנור ואופים כ-10 דקות עד שהעוגיות תפוחות וסדוקות.
- מוציאים מהתנור ומניחים לעוגיות להצטנן מעט ואז מעבירים לרשת לצינון מלא.
אופן הכנה
- מכניסים לקערת מיקסר חמאה, סוכר וגרידת לימון ומעבדים כ-2 דקות עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים ביצים ותמצית וניל ומערבלים עוד כחצי דקה.
- מוסיפים מיץ לימון ומערבבים היטב עד לאיחוד ככל המרכיבים.
- בקערה נפרדת מערבבים בעזרת כף או מזלג קמח עם אבקת אפיה, מלח וסודה לשתייה.
- מוסיפים את תערובת הקמח לקערת המיקסר ומערבלים בעדינות על מהירות נמוכה.
- מכסים את הקערה בכיסוי ניילון סנו סושי ומכניסים להתייצבות במקרר למשך שעתיים לפחות (אפשר גם למשך הלילה).
- מחממים תנור ל-175 מעלות.
- יוצרים מהבצק כדורים (במשקל כ-20 גרם לכדור), מגלגלים את הכדורים באבקת סוכר בתוך שקית זיפר L סנו סושי עד שהם מצופים היטב מכל הכיוונים ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה טבעי סנו סושי, ברווחים של כ-5 ס”מ בין העוגיות.
- מכניסים לתנור ואופים כ-10 דקות עד שהעוגיות תפוחות וסדוקות.
- מוציאים מהתנור ומניחים לעוגיות להצטנן מעט ואז מעבירים לרשת לצינון מלא.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן