עוגיות ריבה עם טריק שיקל עליכם את העבודה

עוגיות ריבה נוסטלגיות וטעימות בלי לקרוץ, לרדד ולעבוד קשה. מתכון קל וטעים שיחזיר אתכם לטעמים המתוקים של הילדות
עוגיות ריבה נוסטלגיות וטעימות בלי לקרוץ, לרדד ולעבוד קשה. מתכון קל וטעים שיחזיר אתכם לטעמים המתוקים של הילדות
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    235
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 234.8 קק״ל 3287.9 קק״ל
    פחמימות 34.7 גרם 485.7 גרם
    שומן 12.3 גרם 171.5 גרם
    נתרן 2.2 מ״ג 31.4 מ״ג
    חלבון 1.9 גרם 26.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 8.5 גרם
    שומן רווי 7.1 גרם 99.3 גרם
    כולסטרול 46.0 מ״ג 643.9 מ״ג
    סידן 7.5 מ״ג 104.6 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 3.1 מ״ג
    אשלגן 21.6 מ״ג 302.3 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    235
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 234.8 קק״ל 3287.9 קק״ל
    פחמימות 34.7 גרם 485.7 גרם
    שומן 12.3 גרם 171.5 גרם
    נתרן 2.2 מ״ג 31.4 מ״ג
    חלבון 1.9 גרם 26.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 8.5 גרם
    שומן רווי 7.1 גרם 99.3 גרם
    כולסטרול 46.0 מ״ג 643.9 מ״ג
    סידן 7.5 מ״ג 104.6 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 3.1 מ״ג
    אשלגן 21.6 מ״ג 302.3 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: בקערה עם וו בלון שמים חמאה, אבקת סוכר, חלמון, תמצית וניל ומקציפים במשך 2 דקות.
  2. מוסיפים לקערה קמח וקורנפלור ומערבבים עם כף עד לקבלת בצק רך ונעים.
  3. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ושמים במקרר למנוחה של כחצי שעה.
  4. מחלקים את הבצק ל-14 כדורים שווים, מועכים אותם קלות ומניחים אותם על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  5. בעזרת ידית של כף יוצרים גומה בצורת לב: לוחצים קו אלכסוני משמאל ומחברים קו אלכסוני מימין.
  6. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  7. מזלפים את הקונפיטורות ישירות אל תוך גומת הלב שיצרנו בבצק.
  8. אופים את העוגיות בתנור ל13-15 דקות עד שהן מעט מזהיבות.
  9. מצננים את העוגיות בחוץ, בשביל הברק אפשר לחזק את העוגיות בעוד קונפיטורה לאחר האפייה.
עוגיות ריבה עם טריק. צילום: חיה טבואדה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות