-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 234.8 קק״ל 3287.9 קק״לפחמימות 34.7 גרם 485.7 גרםשומן 12.3 גרם 171.5 גרםנתרן 2.2 מ״ג 31.4 מ״גחלבון 1.9 גרם 26.6 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 8.5 גרםשומן רווי 7.1 גרם 99.3 גרםכולסטרול 46.0 מ״ג 643.9 מ״גסידן 7.5 מ״ג 104.6 מ״גברזל 0.2 מ״ג 3.1 מ״גאשלגן 21.6 מ״ג 302.3 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 2.8 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-5 דק׳
-
קלוריות235
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 234.8 קק״ל 3287.9 קק״לפחמימות 34.7 גרם 485.7 גרםשומן 12.3 גרם 171.5 גרםנתרן 2.2 מ״ג 31.4 מ״גחלבון 1.9 גרם 26.6 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 8.5 גרםשומן רווי 7.1 גרם 99.3 גרםכולסטרול 46.0 מ״ג 643.9 מ״גסידן 7.5 מ״ג 104.6 מ״גברזל 0.2 מ״ג 3.1 מ״גאשלגן 21.6 מ״ג 302.3 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 2.8 מ״גסגור
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-5 דק׳ | קלוריות 235 | כמות מנות 14 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
מילוי
-
1/3 כוס קונפיטורת תות שדה
-
1/3 כוס קונפיטורת משמש
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: בקערה עם וו בלון שמים חמאה, אבקת סוכר, חלמון, תמצית וניל ומקציפים במשך 2 דקות.
- מוסיפים לקערה קמח וקורנפלור ומערבבים עם כף עד לקבלת בצק רך ונעים.
- עוטפים את הבצק בניילון נצמד ושמים במקרר למנוחה של כחצי שעה.
- מחלקים את הבצק ל-14 כדורים שווים, מועכים אותם קלות ומניחים אותם על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- בעזרת ידית של כף יוצרים גומה בצורת לב: לוחצים קו אלכסוני משמאל ומחברים קו אלכסוני מימין.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מזלפים את הקונפיטורות ישירות אל תוך גומת הלב שיצרנו בבצק.
- אופים את העוגיות בתנור ל13-15 דקות עד שהן מעט מזהיבות.
- מצננים את העוגיות בחוץ, בשביל הברק אפשר לחזק את העוגיות בעוד קונפיטורה לאחר האפייה.
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: בקערה עם וו בלון שמים חמאה, אבקת סוכר, חלמון, תמצית וניל ומקציפים במשך 2 דקות.
- מוסיפים לקערה קמח וקורנפלור ומערבבים עם כף עד לקבלת בצק רך ונעים.
- עוטפים את הבצק בניילון נצמד ושמים במקרר למנוחה של כחצי שעה.
- מחלקים את הבצק ל-14 כדורים שווים, מועכים אותם קלות ומניחים אותם על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- בעזרת ידית של כף יוצרים גומה בצורת לב: לוחצים קו אלכסוני משמאל ומחברים קו אלכסוני מימין.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מזלפים את הקונפיטורות ישירות אל תוך גומת הלב שיצרנו בבצק.
- אופים את העוגיות בתנור ל13-15 דקות עד שהן מעט מזהיבות.
- מצננים את העוגיות בחוץ, בשביל הברק אפשר לחזק את העוגיות בעוד קונפיטורה לאחר האפייה.
בשיתוף עם יד מרדכי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן