-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 233.6 קק״ל 3271.1 קק״לפחמימות 34.6 גרם 483.8 גרםשומן 12.3 גרם 171.7 גרםנתרן 6.4 מ״ג 89.9 מ״גחלבון 1.9 גרם 26.6 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 8.1 גרםשומן רווי 7.1 גרם 99.3 גרםכולסטרול 46.0 מ״ג 643.9 מ״גסידן 10.1 מ״ג 141.2 מ״גברזל 0.3 מ״ג 4.1 מ״גאשלגן 31.7 מ״ג 443.2 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 2.9 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-5 דק׳
-
קלוריות234
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 233.6 קק״ל 3271.1 קק״לפחמימות 34.6 גרם 483.8 גרםשומן 12.3 גרם 171.7 גרםנתרן 6.4 מ״ג 89.9 מ״גחלבון 1.9 גרם 26.6 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 8.1 גרםשומן רווי 7.1 גרם 99.3 גרםכולסטרול 46.0 מ״ג 643.9 מ״גסידן 10.1 מ״ג 141.2 מ״גברזל 0.3 מ״ג 4.1 מ״גאשלגן 31.7 מ״ג 443.2 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 2.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-5 דק׳ | קלוריות 234 | כמות מנות 14 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: בקערה עם וו בלון שמים חמאה, אבקת סוכר, חלמון, תמצית וניל ומקציפים במשך 2 דקות.
- מוסיפים לקערה קמח וקורנפלור ומערבבים עם כף עד לקבלת בצק רך ונעים.
- עוטפים את הבצק בניילון נצמד ושמים במקרר למנוחה של כחצי שעה.
- מחלקים את הבצק ל-14 כדורים שווים, מועכים אותם קלות ומניחים אותם על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- בעזרת ידית של כף יוצרים גומה בצורת לב: לוחצים קו אלכסוני משמאל ומחברים קו אלכסוני מימין.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- שמים את הקונפיטורות ישירות אל תוך גומת הלב שיצרנו בבצק.
- אופים את העוגיות בתנור ל13-15 דקות עד שהן מעט מזהיבות.
- מצננים את העוגיות בחוץ, בשביל הברק אפשר לחזק את העוגיות בעוד קונפיטורה לאחר האפייה.
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: בקערה עם וו בלון שמים חמאה, אבקת סוכר, חלמון, תמצית וניל ומקציפים במשך 2 דקות.
- מוסיפים לקערה קמח וקורנפלור ומערבבים עם כף עד לקבלת בצק רך ונעים.
- עוטפים את הבצק בניילון נצמד ושמים במקרר למנוחה של כחצי שעה.
- מחלקים את הבצק ל-14 כדורים שווים, מועכים אותם קלות ומניחים אותם על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- בעזרת ידית של כף יוצרים גומה בצורת לב: לוחצים קו אלכסוני משמאל ומחברים קו אלכסוני מימין.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- שמים את הקונפיטורות ישירות אל תוך גומת הלב שיצרנו בבצק.
- אופים את העוגיות בתנור ל13-15 דקות עד שהן מעט מזהיבות.
- מצננים את העוגיות בחוץ, בשביל הברק אפשר לחזק את העוגיות בעוד קונפיטורה לאחר האפייה.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן