עוגיות שוקולד צ׳יפס קפה
עוגיות קפה עם שלושה סוגי שוקולד צ'יפס ואגוזי פקאן. מנת האספרסו הטרי שוברת את המתיקות ומוסיפה מרירות עדינה וארומה נפלאה. עוגיות שאי אפשר שלא לחסל!
עוגיות קפה עם שלושה סוגי שוקולד צ'יפס ואגוזי פקאן. מנת האספרסו הטרי שוברת את המתיקות ומוסיפה מרירות עדינה וארומה נפלאה. עוגיות שאי אפשר שלא לחסל!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 502.0 קק״ל 5019.6 קק״לפחמימות 79.5 גרם 795.0 גרםשומן 25.7 גרם 257.5 גרםנתרן 385.5 מ״ג 3854.8 מ״גחלבון 5.5 גרם 55.0 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 14.1 גרםשומן רווי 12.8 גרם 128.4 גרםכולסטרול 78.7 מ״ג 787.4 מ״גסידן 27.4 מ״ג 274.0 מ״גברזל 1.7 מ״ג 16.9 מ״גאשלגן 238.6 מ״ג 2385.7 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 8.8 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה ו-55 דק׳
-
קלוריות502
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 502.0 קק״ל 5019.6 קק״לפחמימות 79.5 גרם 795.0 גרםשומן 25.7 גרם 257.5 גרםנתרן 385.5 מ״ג 3854.8 מ״גחלבון 5.5 גרם 55.0 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 14.1 גרםשומן רווי 12.8 גרם 128.4 גרםכולסטרול 78.7 מ״ג 787.4 מ״גסידן 27.4 מ״ג 274.0 מ״גברזל 1.7 מ״ג 16.9 מ״גאשלגן 238.6 מ״ג 2385.7 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 8.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה ו-55 דק׳ | קלוריות 502 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
תערובת יבשים
-
2 1/4 כוסות קמח לבן
-
1 כפית שטוחה מלח דק
-
1 כפית שטוחה אבקת סודה לשתייה
תוספות
-
1 כוס שוקולד צ’יפסתערובת של מריר, חלב ולבן
-
1/2 כוס אגוזי פקאןלא חובה
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מכינים אספרסו במכונת הקפה.
- מערבלים את החמאה, את האספרסו ואת שני סוגי הסוכר עם וו גיטרה במהירות בינונית במשך 3 דקות או עד לקבלת קרם.
- מנפים לתוך קערה נפרדת את הקמח עם מלח ואבקת סודה. הניפוי חשוב כדי לאוורר את הקמח וגם כדי לערבב את החומרים היבשים ביניהם לפני שמאחדים אותם עם הרטובים.
- מוסיפים את תערובת הקמח לקערת המיקסר, מוסיפים גם שוקולד צ׳יפס ומערבלים במשך דקה או עד שמתקבל בצק רטוב.
- מכסים ומעבירים למקרר למשך שעה וחצי-שעתיים להתייצבות שתקל על מלאכת עיצוב העוגיות.
- מחלקים את הבצק ל-10-12 כדורים שווים ומניחים במרווחים גדולים, בשתי תבניות מרופדות בנייר אפייה.
- אופים 10-12 דקות לקבלת עוגיות שהמרכז שלהן נימוח והקצוות פריכים. העוגיות רכות כשהן יוצאות מן התנור, אבל אל דאגה, הן מתקשות אחרי הצינון.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מכינים אספרסו במכונת הקפה.
- מערבלים את החמאה, את האספרסו ואת שני סוגי הסוכר עם וו גיטרה במהירות בינונית במשך 3 דקות או עד לקבלת קרם.
- מנפים לתוך קערה נפרדת את הקמח עם מלח ואבקת סודה. הניפוי חשוב כדי לאוורר את הקמח וגם כדי לערבב את החומרים היבשים ביניהם לפני שמאחדים אותם עם הרטובים.
- מוסיפים את תערובת הקמח לקערת המיקסר, מוסיפים גם שוקולד צ׳יפס ומערבלים במשך דקה או עד שמתקבל בצק רטוב.
- מכסים ומעבירים למקרר למשך שעה וחצי-שעתיים להתייצבות שתקל על מלאכת עיצוב העוגיות.
- מחלקים את הבצק ל-10-12 כדורים שווים ומניחים במרווחים גדולים, בשתי תבניות מרופדות בנייר אפייה.
- אופים 10-12 דקות לקבלת עוגיות שהמרכז שלהן נימוח והקצוות פריכים. העוגיות רכות כשהן יוצאות מן התנור, אבל אל דאגה, הן מתקשות אחרי הצינון.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן