-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 205.7 קק״ל 2057.4 קק״לפחמימות 21.5 גרם 214.8 גרםשומן 12.8 גרם 128.1 גרםנתרן 8.9 מ״ג 89.2 מ״גחלבון 2.0 גרם 19.8 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 13.8 גרםשומן רווי 7.0 גרם 70.2 גרםכולסטרול 22.3 מ״ג 222.6 מ״גסידן 25.1 מ״ג 250.7 מ״גברזל 0.9 מ״ג 9.0 מ״גאשלגן 110.1 מ״ג 1100.8 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 4.2 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 20 דק׳כולל שעתיים ו-20 דק׳
-
קלוריות206
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 205.7 קק״ל 2057.4 קק״לפחמימות 21.5 גרם 214.8 גרםשומן 12.8 גרם 128.1 גרםנתרן 8.9 מ״ג 89.2 מ״גחלבון 2.0 גרם 19.8 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 13.8 גרםשומן רווי 7.0 גרם 70.2 גרםכולסטרול 22.3 מ״ג 222.6 מ״גסידן 25.1 מ״ג 250.7 מ״גברזל 0.9 מ״ג 9.0 מ״גאשלגן 110.1 מ״ג 1100.8 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 4.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-20 דק׳ | קלוריות 206 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגיות (20 עוגיות שהופכות ל-10 עוגיות סנדוויץ')
-
100 גרם חמאה
-
120גרם או 0.6 כוס סוכר חוםבהיר
-
40גרם או 3 כפות גדושות שקדים טחונים
-
40גרם או 2 כפות גדושות שיבולת שועל דקה (אינסטנט)
-
15גרם או 1 כף דבש
מילוי
-
100 גרם שוקולד מרירעם מוצקי קקאו גבוהים
-
1/2 כוס קפה הפוךאו קפה לאטה או אספרסו
אופן הכנה
- מכינים את המילוי: מכינים ממכונת הקפה קפה לאטה עם 30% חלב. עוצמת הקפה תלויה בהעדפה שלכם ובכמה חוזק אתם אוהבים את הקפה שלכם.
- מניחים בקערה בינונית את קוביות השוקולד ומוזגים מעל את הקפה החם. מניחים לקפה להמיס את השוקולד במשך 5 דקות ואז מערבבים עד שנוצר ממרח חלק. מעבירים למקרר לשעה עד שהגאנש יהיה במרקם נוח למריחה. במידה והוא התקשה לכם מדי אפשר לרכך קצת במיקרו.
- בינתיים מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מכינים את העוגיות: ממיסים חמאה בסיר בינוני.
- מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב, עדיף עם מטרפה או מזלג, עד שהסוכר נמס. זה לוקח בערך 5 דקות.
- מורידים מהאש ומצננים 5 דקות.
- יוצרים כדורים בגודל 2 ס”מ ומניחים על תבנית תנור עם נייר אפייה. חשוב לשמור על רווחים גדולים כי העוגיות מאוד מתפשטות. נכנסות בתבנית בערך 9 עוגיות. אם התערובת עוד חמה אפשר להניח כפית ממנה במקום לגלגל עם הידיים.
- אופים במשך 8-10 דקות ולא דקה יותר אחרת העוגיות ישרפו. מצננים בחוץ וחוזרים על הפעולה עם יתרת התערובת.
- מניחים מעל כל עוגייה כפית מהמילוי וסוגרים עם עוגייה נוספת. שומרים בחוץ בקופסה סגורה.
אופן הכנה
- מכינים את המילוי: מכינים ממכונת הקפה קפה לאטה עם 30% חלב. עוצמת הקפה תלויה בהעדפה שלכם ובכמה חוזק אתם אוהבים את הקפה שלכם.
- מניחים בקערה בינונית את קוביות השוקולד ומוזגים מעל את הקפה החם. מניחים לקפה להמיס את השוקולד במשך 5 דקות ואז מערבבים עד שנוצר ממרח חלק. מעבירים למקרר לשעה עד שהגאנש יהיה במרקם נוח למריחה. במידה והוא התקשה לכם מדי אפשר לרכך קצת במיקרו.
- בינתיים מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מכינים את העוגיות: ממיסים חמאה בסיר בינוני.
- מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב, עדיף עם מטרפה או מזלג, עד שהסוכר נמס. זה לוקח בערך 5 דקות.
- מורידים מהאש ומצננים 5 דקות.
- יוצרים כדורים בגודל 2 ס”מ ומניחים על תבנית תנור עם נייר אפייה. חשוב לשמור על רווחים גדולים כי העוגיות מאוד מתפשטות. נכנסות בתבנית בערך 9 עוגיות. אם התערובת עוד חמה אפשר להניח כפית ממנה במקום לגלגל עם הידיים.
- אופים במשך 8-10 דקות ולא דקה יותר אחרת העוגיות ישרפו. מצננים בחוץ וחוזרים על הפעולה עם יתרת התערובת.
- מניחים מעל כל עוגייה כפית מהמילוי וסוגרים עם עוגייה נוספת. שומרים בחוץ בקופסה סגורה.
הערות
- אם העוגיות לא יוצאות לכן.ם עגולות לגמרי אפשר להניח כוס (כשהצד הפתוח כלפי מטה) מעל העוגייה בתבנית, אחרי שיצאה מהתנור, ולסובב בעדינות את העוגייה בתוך הכוס. כמה סיבובים כאלה והעוגיות תהיינה עגולות.
הערות
- אם העוגיות לא יוצאות לכן.ם עגולות לגמרי אפשר להניח כוס (כשהצד הפתוח כלפי מטה) מעל העוגייה בתבנית, אחרי שיצאה מהתנור, ולסובב בעדינות את העוגייה בתוך הכוס. כמה סיבובים כאלה והעוגיות תהיינה עגולות.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן