אוזני המן במילוי קשיו ושוקולד לבן
אוזני המן משגעות נימוחות וטעימות, במילוי שוקולד לבן ואגוזי קשיו, שיגרמו לכולם לקנא במשלוחי מנות שלכם. כי הן לא רק טעימות, הן משגעות
אוזני המן משגעות נימוחות וטעימות, במילוי שוקולד לבן ואגוזי קשיו, שיגרמו לכולם לקנא במשלוחי מנות שלכם. כי הן לא רק טעימות, הן משגעות
- עדי מרום
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 413.1 קק״ל 9087.2 קק״לפחמימות 32.9 גרם 724.0 גרםשומן 25.1 גרם 552.7 גרםנתרן 154.0 מ״ג 3388.4 מ״גחלבון 6.1 גרם 134.3 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 21.7 גרםשומן רווי 7.2 גרם 158.7 גרםכולסטרול 19.5 מ״ג 429.8 מ״גסידן 64.9 מ״ג 1427.3 מ״גברזל 1.5 מ״ג 32.1 מ״גאשלגן 213.8 מ״ג 4703.4 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 30.6 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 40 דק׳כולל שעה
-
קלוריות413
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 413.1 קק״ל 9087.2 קק״לפחמימות 32.9 גרם 724.0 גרםשומן 25.1 גרם 552.7 גרםנתרן 154.0 מ״ג 3388.4 מ״גחלבון 6.1 גרם 134.3 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 21.7 גרםשומן רווי 7.2 גרם 158.7 גרםכולסטרול 19.5 מ״ג 429.8 מ״גסידן 64.9 מ״ג 1427.3 מ״גברזל 1.5 מ״ג 32.1 מ״גאשלגן 213.8 מ״ג 4703.4 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 30.6 מ״גסגור
מרכיבים 11 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 413 | כמות מנות 22 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
מלית קשיו
-
300 גרם שוקולד לבן
-
300 גרם אגוזי קשיו קלויים
ציפוי
-
300 גרם שוקולד לבן
-
100 גרם אגוזי קשיו קלוייםטחונים
-
4 כפות שמן קנולה
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: בקערת מיקסר עם וו גיטרה או במעבד מזון שמים חמאה קרה חתוכה לקוביות, קמח, אבקת סוכר ומלח ומפעילים עד קבלת פירורים ללא גושי חמאה (כמו קוסקוס).
- מוסיפים את החלמונים ומפעילים שוב עד קבלת בצק אחיד ולא יותר (אם הבצק לא מתגבש ניתן להוסיף כף מים).
- עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר עד שהמלית מוכנה.
- מכינים את המלית: ממיסים את השוקולד לבן.
- במעבד מזון שמים קשיו ושוקולד לבן מומס ומפעילים עד קבלת משחה חלקה.
- מחממים תנור ל-180 מעלות על טורבו.
- מוציאים את הבצק מקירור ומחלקים ל-2 חלקים, כל חלק מניחים בין 2 ניירות אפייה ומקפלים למעטפה, הופכים ומרדדים לעובי של 5 מ״מ.
- מחלצים מנייר האפייה וקורצים עיגולים, בעזרת שקית זילוף מזלפים במרכז כל עיגול כמות יפה מהמילוי שהכנו.
- מכניסים לתנור למשך 14 דקות או עד שהבצק מקבל גוון זהוב אבל לא יותר מידי. מוציאים מאפייה ומצננים לחלוטין.
- מכינים את הציפוי: בקערה שמים שוקולד לבן ושמן וממיסים בפולסים במיקרו.
- מוסיפים קשיו טחון ומערבבים.
- מניחים את אוזני ההמן על רשת ומתחת נייר אפייה ומצפים את אוזני ההמן בשוקולד המומס.
- מנערים משאריות, מקשטים מעל עם קשיו מקורמל ומכניסים למקפיא ל-30 דקות רק כדי שהשוקולד יתקשה. זה הכל, תהנו.
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: בקערת מיקסר עם וו גיטרה או במעבד מזון שמים חמאה קרה חתוכה לקוביות, קמח, אבקת סוכר ומלח ומפעילים עד קבלת פירורים ללא גושי חמאה (כמו קוסקוס).
- מוסיפים את החלמונים ומפעילים שוב עד קבלת בצק אחיד ולא יותר (אם הבצק לא מתגבש ניתן להוסיף כף מים).
- עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר עד שהמלית מוכנה.
- מכינים את המלית: ממיסים את השוקולד לבן.
- במעבד מזון שמים קשיו ושוקולד לבן מומס ומפעילים עד קבלת משחה חלקה.
- מחממים תנור ל-180 מעלות על טורבו.
- מוציאים את הבצק מקירור ומחלקים ל-2 חלקים, כל חלק מניחים בין 2 ניירות אפייה ומקפלים למעטפה, הופכים ומרדדים לעובי של 5 מ״מ.
- מחלצים מנייר האפייה וקורצים עיגולים, בעזרת שקית זילוף מזלפים במרכז כל עיגול כמות יפה מהמילוי שהכנו.
- מכניסים לתנור למשך 14 דקות או עד שהבצק מקבל גוון זהוב אבל לא יותר מידי. מוציאים מאפייה ומצננים לחלוטין.
- מכינים את הציפוי: בקערה שמים שוקולד לבן ושמן וממיסים בפולסים במיקרו.
- מוסיפים קשיו טחון ומערבבים.
- מניחים את אוזני ההמן על רשת ומתחת נייר אפייה ומצפים את אוזני ההמן בשוקולד המומס.
- מנערים משאריות, מקשטים מעל עם קשיו מקורמל ומכניסים למקפיא ל-30 דקות רק כדי שהשוקולד יתקשה. זה הכל, תהנו.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן