ככה עושים את זה: עוגת ביסקוויטים של אמא

רות אופק חוזרת לילדות ומכינה עוגת ביסקוויטים של אמא, עם קרם וניל וציפוי ג'לי פטל שמעוטר בפירות יער. מגישים בשמחה למשפחה ולילדים
רות אופק חוזרת לילדות ומכינה עוגת ביסקוויטים של אמא, עם קרם וניל וציפוי ג'לי פטל שמעוטר בפירות יער. מגישים בשמחה למשפחה ולילדים
  • רות אופק
שמרו
כשר
16 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    349
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 348.6 קק״ל 3486.4 קק״ל
    פחמימות 35.6 גרם 355.6 גרם
    שומן 20.9 גרם 209.4 גרם
    נתרן 174.3 מ״ג 1743.4 מ״ג
    חלבון 6.0 גרם 59.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 22.2 גרם
    שומן רווי 12.5 גרם 124.8 גרם
    כולסטרול 61.9 מ״ג 619.2 מ״ג
    סידן 155.3 מ״ג 1552.9 מ״ג
    ברזל 5.1 מ״ג 50.9 מ״ג
    אשלגן 199.8 מ״ג 1997.8 מ״ג
    אבץ 2.1 מ״ג 21.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    349
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 348.6 קק״ל 3486.4 קק״ל
    פחמימות 35.6 גרם 355.6 גרם
    שומן 20.9 גרם 209.4 גרם
    נתרן 174.3 מ״ג 1743.4 מ״ג
    חלבון 6.0 גרם 59.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 22.2 גרם
    שומן רווי 12.5 גרם 124.8 גרם
    כולסטרול 61.9 מ״ג 619.2 מ״ג
    סידן 155.3 מ״ג 1552.9 מ״ג
    ברזל 5.1 מ״ג 50.9 מ״ג
    אשלגן 199.8 מ״ג 1997.8 מ״ג
    אבץ 2.1 מ״ג 21.2 מ״ג
    סגור

עוגת ביסקוויטים היא טעם הילדות שלי. אימא שלי הייתה מכינה לנו אותה בכל פעם שרצתה לפנק, וכיוון שבתור ילדים מאוד אהבנו עוגות קרם וג’לי היא שילבה בין 2 האהבות וציפתה את עוגת הביסקוויטים המוכרת בג’לי. עד היום כשאימא שלי מכינה אותה כולנו זוללים בהנאה ונזכרים בימים ההם, כשהיינו ילדים.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
16 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


קרם

עוגה

ג'לי תות

קישוט


אופן הכנה

  1. מכינים את הקרם: מערבבים במיקסר עם וו מטרפה את כל הרכיבים יחד עד לקבלת קרם יציב.
  2. מרפדים את התבנית בשכבה הראשונה של הבסיס: טובלים את הביסקוויטים בחלב ומסדרים על גבי התבנית.
  3. מכסים ב-1/2 מכמות הקרם בשכבה אחידה.
  4. מניחים שכבה נוספת של הביסקוויטים טבולים בחלב ומעליה את יתרת הקרם.
  5. מכניסים למקרר לצינון לפחות ל-30 דקות.
  6. מכינים את הג’לי לפי הוראות היצרן ונותנים לתערובת להתקרר מעט (אבל לא ברמה שתתחיל להתמצק).
  7. מסדרים על העוגה את פירות היער, יוצקים בזהירות את הג’לי מעליהם ומכניסים למקרר לצינון.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ככה עושים את זה: עוגת ביסקוויטים של אמא

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    jenny salomon

    המרנו לג’לי כתום ? עם משמש ?

תגובות (11)

Avatar

    Avatar
    שרית ניסן

    הכנתי לפי כל ההוראות ואפילו הוספתי גבינה לבנה וברגע שהוספתי את הג’לי כל הקרם עלה למעלה ובנוסף העוגה לא התקשתה נהיית נוזלית ומבולגנת

      Avatar
      מערכת Foody

      כנראה שהעוגה לא היתה קרה מספיק לפני ששמת עליה את שכבת הג’לי או שהג’לי עדיין היה חם מדי, לא נתת לו להתקרר מעט לפני ששמת אותו מעל העוגה.

    Avatar
    יצחק אמור

    לא אכיל, איך הצלחתם לבלוע את זה?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי יצחק, האם עקבת אחרי שלבי המתכון?
      התגובות למתכון אוהדות ואנחנו ניסינו אותו ונהנינו מאוד.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות