עוגת וניל ותותים של תומר אומנסקי
עוגת וניל ותותים כזו פוגשים בעיקר בקונדיטוריות – היא מהממת, חגיגית ונראית מקצועית, אבל עם המתכון הזה תוכלו בקלות להכין אותה לבד בבית
עוגת וניל ותותים כזו פוגשים בעיקר בקונדיטוריות – היא מהממת, חגיגית ונראית מקצועית, אבל עם המתכון הזה תוכלו בקלות להכין אותה לבד בבית
- תומר אומנסקי
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 9356.8 קק״ל 9356.8 קק״לפחמימות 701.2 גרם 701.2 גרםשומן 666.6 גרם 666.6 גרםנתרן 2058.7 מ״ג 2058.7 מ״גחלבון 143.4 גרם 143.4 גרםסיבים תזונתיים 18.2 גרם 18.2 גרםשומן רווי 283.7 גרם 283.7 גרםכולסטרול 1301.6 מ״ג 1301.6 מ״גסידן 1405.5 מ״ג 1405.5 מ״גברזל 10.0 מ״ג 10.0 מ״גאשלגן 2798.2 מ״ג 2798.2 מ״גאבץ 9.1 מ״ג 9.1 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 25 דק׳כולל 12 שעות
-
קלוריות9357
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 9356.8 קק״ל 9356.8 קק״לפחמימות 701.2 גרם 701.2 גרםשומן 666.6 גרם 666.6 גרםנתרן 2058.7 מ״ג 2058.7 מ״גחלבון 143.4 גרם 143.4 גרםסיבים תזונתיים 18.2 גרם 18.2 גרםשומן רווי 283.7 גרם 283.7 גרםכולסטרול 1301.6 מ״ג 1301.6 מ״גסידן 1405.5 מ״ג 1405.5 מ״גברזל 10.0 מ״ג 10.0 מ״גאשלגן 2798.2 מ״ג 2798.2 מ״גאבץ 9.1 מ״ג 9.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 12 שעות | קלוריות 9357 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגות
-
4 ביצים L
-
200גרם או 1 כוס סוכר לבן
-
350 גרם שמנת חמוצה יטבתה 9%
-
200 מ"ל שמן קנולהאו שלושת רבעי כוס + 2 כפות
-
80גרם או 1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
10גרם או 1 שקית אבקת אפייה
-
280גרם או 2 כוסות קמח לבן
-
1 כפית תמצית וניל
קרם
-
300 גרם שוקולד לבן
-
750מ"ל או 3 מיכלים שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
250גרם או 1 גביע גבינה לבנה 5%
-
80גרם או 1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
קישוט
-
500 גרם תותיםחצויים לאורך
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-160 מעלו טורבו.
- מכינים את הבלילה: מקציפים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את הביצים והסוכר לתערובת בהירה ותפוחה.
- מוסיפים את השמנת החמוצה והשמן ומערבבים לאיחוד. מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים לבלילה אחידה.
- מעבירים ל-2 תבניות בקוטר 24 ס”מ או 2 תבניות אלומיניום חד פעמיות ואופים 20-25 דקות.
- מצננים היטב את העוגות.
- מכינים את הקרם: יום לפני הרכבת העוגה ממיסים את השוקולד הלבן והשמנת המתוקה ומערבבים היטב. מעבירים את תערובת השוקולד לקירור של 12 שעות לפחות. לאחר הקירור מעבירים את תערובת השוקולד לקערת מיקסר עם וו בלון, מוסיפים את הגבינה והפודינג ומקציפים לקרם תפוח ואוורירי.
- מרכיבים את העוגה: מניחים שקף ברינג בקוטר 24 ס”מ ומניחים את פרוסת העוגה הראשונה. מסדרים את חצאי התותים בדפנות העוגה ויוצקים מעל 3/4 מהקרם. מניחים מעל את שכבת העוגה השנייה, מזלפים מעל את יתר הקרם, מקשטים בתותים ומקררים לפני הגשה.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-160 מעלו טורבו.
- מכינים את הבלילה: מקציפים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את הביצים והסוכר לתערובת בהירה ותפוחה.
- מוסיפים את השמנת החמוצה והשמן ומערבבים לאיחוד. מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים לבלילה אחידה.
- מעבירים ל-2 תבניות בקוטר 24 ס”מ או 2 תבניות אלומיניום חד פעמיות ואופים 20-25 דקות.
- מצננים היטב את העוגות.
- מכינים את הקרם: יום לפני הרכבת העוגה ממיסים את השוקולד הלבן והשמנת המתוקה ומערבבים היטב. מעבירים את תערובת השוקולד לקירור של 12 שעות לפחות. לאחר הקירור מעבירים את תערובת השוקולד לקערת מיקסר עם וו בלון, מוסיפים את הגבינה והפודינג ומקציפים לקרם תפוח ואוורירי.
- מרכיבים את העוגה: מניחים שקף ברינג בקוטר 24 ס”מ ומניחים את פרוסת העוגה הראשונה. מסדרים את חצאי התותים בדפנות העוגה ויוצקים מעל 3/4 מהקרם. מניחים מעל את שכבת העוגה השנייה, מזלפים מעל את יתר הקרם, מקשטים בתותים ומקררים לפני הגשה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן