-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 7541.3 קק״ל 7541.3 קק״לפחמימות 414.7 גרם 414.7 גרםשומן 572.3 גרם 572.3 גרםנתרן 467.0 מ״ג 467.0 מ״גחלבון 73.5 גרם 73.5 גרםסיבים תזונתיים 15.2 גרם 15.2 גרםשומן רווי 322.0 גרם 322.0 גרםכולסטרול 818.3 מ״ג 818.3 מ״גסידן 527.1 מ״ג 527.1 מ״גברזל 11.6 מ״ג 11.6 מ״גאשלגן 1743.6 מ״ג 1743.6 מ״גאבץ 5.3 מ״ג 5.3 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 30 דק׳כולל 4 שעות
-
קלוריות7541
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 7541.3 קק״ל 7541.3 קק״לפחמימות 414.7 גרם 414.7 גרםשומן 572.3 גרם 572.3 גרםנתרן 467.0 מ״ג 467.0 מ״גחלבון 73.5 גרם 73.5 גרםסיבים תזונתיים 15.2 גרם 15.2 גרםשומן רווי 322.0 גרם 322.0 גרםכולסטרול 818.3 מ״ג 818.3 מ״גסידן 527.1 מ״ג 527.1 מ״גברזל 11.6 מ״ג 11.6 מ״גאשלגן 1743.6 מ״ג 1743.6 מ״גאבץ 5.3 מ״ג 5.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 4 שעות | קלוריות 7541 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בסיס
-
350 גרם עוגיות חמאה
-
130 גרם חמאה
קרם
-
350 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
500 גרם גבינת שמנת
-
120 גרם אבקת סוכר
-
120 גרם ריבת חלב
ציפוי
-
150 גרם שוקולד מריר
-
150 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
אופן הכנה
- טוחנים את העוגיות לפירורים.
- ממיסים את החמאה במיקרוגל במשך כדקה עד להמסה מלאה.
- מאחדים בין החמאה לפירורי העוגיות עד לקבלת תערובת אחידה.
- מעבירים לתבנית עגולה בקוטר 22 ומהדקים היטב. מכניסים למקפיא להתייצבות.
- במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה, אבקת הסוכר, גבינת השמנת וריבת החלב, עד לקבלת קצפת יציבה.
- מוציאים את התבנית מהמקפיא ומורחים את הקרם על התחתית.
- מעבירים למקרר למשך לילה שלם או למקפיא למשך כ-3 שעות.
- כשהעוגה מוכנה ממיסים את השוקולד המריר עם השמנת המתוקה בפולסים של 30 שניות במיקרוגל עד להמסה מלאה, מערבבים ושופכים את השוקולד על העוגה.
- אפשר בנוסף לפזר חטיפי Twix מעל העוגה.
אופן הכנה
- טוחנים את העוגיות לפירורים.
- ממיסים את החמאה במיקרוגל במשך כדקה עד להמסה מלאה.
- מאחדים בין החמאה לפירורי העוגיות עד לקבלת תערובת אחידה.
- מעבירים לתבנית עגולה בקוטר 22 ומהדקים היטב. מכניסים למקפיא להתייצבות.
- במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה, אבקת הסוכר, גבינת השמנת וריבת החלב, עד לקבלת קצפת יציבה.
- מוציאים את התבנית מהמקפיא ומורחים את הקרם על התחתית.
- מעבירים למקרר למשך לילה שלם או למקפיא למשך כ-3 שעות.
- כשהעוגה מוכנה ממיסים את השוקולד המריר עם השמנת המתוקה בפולסים של 30 שניות במיקרוגל עד להמסה מלאה, מערבבים ושופכים את השוקולד על העוגה.
- אפשר בנוסף לפזר חטיפי Twix מעל העוגה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
נראה שאין קשר בין התמונה למתכון. בתמונה עוגת שכבות עם ציפוי מוס . במתכון עוגת מוס עם ציפוי שוקולד מריר.
התמונה להמחשה בלבד.