עוגת יומולדת צרחות! אין מי שלא יבקש את המתכון!
עוגת שוקולד בחושה רכה, לחה ונימוחה. תנסו להיות יותר זריזים מהילדים אם אתם רוצים לכבוש לעצמכם ריבוע לפני שהם יחסלו הכל!
עוגת שוקולד בחושה רכה, לחה ונימוחה. תנסו להיות יותר זריזים מהילדים אם אתם רוצים לכבוש לעצמכם ריבוע לפני שהם יחסלו הכל!
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 7947.3 קק״ל 7947.3 קק״לפחמימות 725.4 גרם 725.4 גרםשומן 525.9 גרם 525.9 גרםנתרן 855.3 מ״ג 855.3 מ״גחלבון 98.0 גרם 98.0 גרםסיבים תזונתיים 36.8 גרם 36.8 גרםשומן רווי 201.4 גרם 201.4 גרםכולסטרול 1016.8 מ״ג 1016.8 מ״גסידן 538.2 מ״ג 538.2 מ״גברזל 26.5 מ״ג 26.5 מ״גאשלגן 2526.9 מ״ג 2526.9 מ״גאבץ 15.0 מ״ג 15.0 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 10 דק׳כולל שעתיים ו-10 דק׳
-
קלוריות7947
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 7947.3 קק״ל 7947.3 קק״לפחמימות 725.4 גרם 725.4 גרםשומן 525.9 גרם 525.9 גרםנתרן 855.3 מ״ג 855.3 מ״גחלבון 98.0 גרם 98.0 גרםסיבים תזונתיים 36.8 גרם 36.8 גרםשומן רווי 201.4 גרם 201.4 גרםכולסטרול 1016.8 מ״ג 1016.8 מ״גסידן 538.2 מ״ג 538.2 מ״גברזל 26.5 מ״ג 26.5 מ״גאשלגן 2526.9 מ״ג 2526.9 מ״גאבץ 15.0 מ״ג 15.0 מ״גסגור
קרין גורן היא המלכה הבלתי מעורערת של קינוחים בכלל וקינוחי ימי הולדת בפרט. היא כבר הכינה אינספור עוגות שוקולד שליוו אותנו בחגיגות, ועדיין מצליחה לחדש ולרגש. קבלו מתכון להכנת עוגת שוקולד לחה ועסיסית עם גנאש שוקולד מבריק ומלא סוכריות צבעוניות.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-10 דק׳ | קלוריות 7947 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגה
-
2מיכלים או 500 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה 32%
-
4 ביצים M
-
1 1/2 כוסות סוכר לבן
-
1 כוס שמן קנולה
-
1/2 כוס אבקת קקאו
-
1/2 כוס שוקולית
-
2 כוסות קמח לבן
-
1 שקית אבקת אפייה
ציפוי
-
1מיכל או 250 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה 32%
-
200 גרם שוקולד מריר
-
2 כפות סירופ מייפל
קישוט
-
לא חובה
אופן הכנה
- מכינים את העוגה: מחממים תנור ל-150 מעלות.
- טורפים בקערה את כל מרכיבי העוגה לפי הסדר לבלילה אחידה ודלילה.
- מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים כשעה להתייצבות (אפייה בחום נמוך יותר גורמת לעוגה להישאר ישרה). מצננים.
- מכינים את הציפוי: מחממים במיקרוגל את מרכיבי הציפוי ומערבבים להמסה.
- מוזגים את הציפוי על העוגה ומטים אותה עד שהציפוי מכסה אותה באופן מלא. מצננים להתייצבות, מפזרים סוכריות צבעוניות ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את העוגה: מחממים תנור ל-150 מעלות.
- טורפים בקערה את כל מרכיבי העוגה לפי הסדר לבלילה אחידה ודלילה.
- מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים כשעה להתייצבות (אפייה בחום נמוך יותר גורמת לעוגה להישאר ישרה). מצננים.
- מכינים את הציפוי: מחממים במיקרוגל את מרכיבי הציפוי ומערבבים להמסה.
- מוזגים את הציפוי על העוגה ומטים אותה עד שהציפוי מכסה אותה באופן מלא. מצננים להתייצבות, מפזרים סוכריות צבעוניות ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן