עוגת קינמון ואגוזים בחושה פרווה מדהימה!
אף אחד לא יאמין שהיא פרווה: עוגת קינמון ואגוזים בחושה, עם שמנת צמחית המעשירה את טעמה ומוסיפה עסיסיות לעוגה. השילוב המושלם של אגוזים וקינמון בעוגה אחת!
אף אחד לא יאמין שהיא פרווה: עוגת קינמון ואגוזים בחושה, עם שמנת צמחית המעשירה את טעמה ומוסיפה עסיסיות לעוגה. השילוב המושלם של אגוזים וקינמון בעוגה אחת!
- נעמה פלד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4054.3 קק״ל 4054.3 קק״לפחמימות 467.8 גרם 467.8 גרםשומן 211.1 גרם 211.1 גרםנתרן 3249.3 מ״ג 3249.3 מ״גחלבון 50.6 גרם 50.6 גרםסיבים תזונתיים 5.2 גרם 5.2 גרםשומן רווי 64.3 גרם 64.3 גרםכולסטרול 886.2 מ״ג 886.2 מ״גסידן 191.0 מ״ג 191.0 מ״גברזל 6.6 מ״ג 6.6 מ״גאשלגן 746.7 מ״ג 746.7 מ״גאבץ 5.7 מ״ג 5.7 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל 55 דק׳
-
קלוריות4054
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4054.3 קק״ל 4054.3 קק״לפחמימות 467.8 גרם 467.8 גרםשומן 211.1 גרם 211.1 גרםנתרן 3249.3 מ״ג 3249.3 מ״גחלבון 50.6 גרם 50.6 גרםסיבים תזונתיים 5.2 גרם 5.2 גרםשומן רווי 64.3 גרם 64.3 גרםכולסטרול 886.2 מ״ג 886.2 מ״גסידן 191.0 מ״ג 191.0 מ״גברזל 6.6 מ״ג 6.6 מ״גאשלגן 746.7 מ״ג 746.7 מ״גאבץ 5.7 מ״ג 5.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות 4054 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
מלית
-
3 כפות סוכר חום
-
1 כפית קינמון טחון
-
50 גרם אגוזי פקאןקצוצים
קישוט
-
2 כפות אבקת סוכר
-
1/2 כפית קינמון טחון
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 170 מעלות.
- בקערת המערבל מערבבים היטב את כל חומרי העוגה.
- שמים נייר אפייה לתבנית אינגליש קייק בתבנית ושופכים אליו חצי מכמות הבלילה.
- מערבבים את חומרי המלית ומפזרים אותה על הבלילה.
- מכסים את המלית בבלילה הנותרת.
- אופים בתנור במשך כ-50 דקות עד שהקיסם יוצא יבש ועם פירורים בודדים.
- מערבבים את אבקת הסוכר עם הקינמון ומפזרים את התערובת מעל העוגה.
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 170 מעלות.
- בקערת המערבל מערבבים היטב את כל חומרי העוגה.
- שמים נייר אפייה לתבנית אינגליש קייק בתבנית ושופכים אליו חצי מכמות הבלילה.
- מערבבים את חומרי המלית ומפזרים אותה על הבלילה.
- מכסים את המלית בבלילה הנותרת.
- אופים בתנור במשך כ-50 דקות עד שהקיסם יוצא יבש ועם פירורים בודדים.
- מערבבים את אבקת הסוכר עם הקינמון ומפזרים את התערובת מעל העוגה.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (28)
האם אפשר שמנת מתוקה חלבית ולא צמחית
הי יורם, כן אפשר בהחלט
האם אפשר בשתי תבניות אינגליש קייק
יש צורך להכפיל כמויות בשביל שתי תבניות אינגליש קייק