עוגת רוזלך מתוקה עם נוטלה שתשגע את כל המשפחה

עוגת רוזלך מהממת שמורכבת מהמון רוזלך קטנים ומתוקים שמכינים מבצק שמרים וממרח שוקולד שאוהבים - לאירוח או לצד הקפה הפרטי שלכם!
עוגת רוזלך מהממת שמורכבת מהמון רוזלך קטנים ומתוקים שמכינים מבצק שמרים וממרח שוקולד שאוהבים - לאירוח או לצד הקפה הפרטי שלכם!
  • קרין גורן
שמרו
כשר
17 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה ו-25 דק׳
  • קלוריות
    142
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 141.7 קק״ל 5669.5 קק״ל
    פחמימות 19.1 גרם 764.5 גרם
    שומן 6.3 גרם 251.6 גרם
    נתרן 41.0 מ״ג 1639.5 מ״ג
    חלבון 2.0 גרם 79.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 15.4 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 78.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 2.0 מ״ג 81.0 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 6.0 מ״ג
    אשלגן 13.4 מ״ג 535.0 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה ו-25 דק׳
  • קלוריות
    142
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 141.7 קק״ל 5669.5 קק״ל
    פחמימות 19.1 גרם 764.5 גרם
    שומן 6.3 גרם 251.6 גרם
    נתרן 41.0 מ״ג 1639.5 מ״ג
    חלבון 2.0 גרם 79.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 15.4 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 78.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 2.0 מ״ג 81.0 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 6.0 מ״ג
    אשלגן 13.4 מ״ג 535.0 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור

מכירים את הרוזלך הממכרים של לנדוור? מעכשיו תוכלו להכין בבית את הגרסה המעולה שלהם של המלכה קרין גורן. בצק שמרים רך וממרח שוקולד שאתם אוהבים – ויש לכם עוגת רוזלך מושלמת שאפשר לפרק לחתיכות אישיות קטנות ומתוקות.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
קרין גורן
X

17 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מילוי


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערת מיקסר את השמרים והמים. מוסיפים את הקמח, סוכר הווניל, המלח והשמן ומעבדים בוו לישה 5 דקות לבצק חלק.
  2. מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים כ-30 דקות (אין צורך להמתין להכפלת הנפח).
  3. מחממים תנור ל-220 מעלות.
  4. מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ומרדדים כל חלק למלבן דק-דק-דק. מורחים כל חלק בממרח השוקולד ומגלגלים לרולדה.
  5. פורסים את הרולדות ל-10 פרוסות ברוחב 2 ס”מ (ניתן להקפיא את הרולדות לחצי שעה כדי להקל על החיתוך שלהן). מניחים בצפיפות בתבנית ואופים 15 דקות עד לתחילת הזהבה.
  6. מגישים חם עם אבקת סוכר או סירופ שוקולד.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת רוזלך מתוקה עם נוטלה שתשגע את כל המשפחה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (21)

Avatar

    Avatar
    לילוש אלוס

    האם לאפות בחום של 220 מעלות 15 דקות וזהו?

      Avatar
      מערכת Foody

      הי לילוש. כן, לפי המתכון יש לאפות 15 דקות

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות